Кајгана клан

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зашто ќе беше паметно да земеме да те гангуваме? Немаше да направиш лотар или бкб? ( кога го имаш едното, другото е веќе waste of gold ), ај пријателе, мал си уште, ќе научиш, и не е вистина оти скелетон кинг > неверморе, едноставно скелетон кинг со радианс и сатаник > невермор со лотар и бкб ;)

Исто и втората игра, тролот не беше тој што ја заеба, ти беше виновникот. Зошто? Од почетокот не убивте гангувајки, мене и гего, да играв како ретард и си го признавам тоа, јавно : ), но ти, направи жабичка против инвокер,зевс и боне флечер, да против флечерот донекаде држи, али што ќе ти е тоа против два интелигенција херои? : ), да имаше скептер наместо жаба, ќе беше поинаку, верувај ми.. сите 3 хероја имаат 1000 хп, замисли колку брзо паѓаат со последна и втора ( струјата и станот се подразбираат ), ех и после тролот ти е крив : )

ПС. Не го сфаќај ова како навреда, не е навреда, само сакам да научиш нешто, можда употребувам некои збоови кои во нормална состојба не ги практикувам, али сум мртов уморен така што мозокот не ми работи нормално : )

pozz otidov da spijam,Mac kontaktiram me utre na MSN za po use nekoja DotA ..

Scepter nemashe da smeni nisto,Ne ve ganguvavme tuku ve ganguvav,Watch replay, ve tepav sam,8-1 scor na pocetok...i "ovozmoziv" da se nabildaat troll i void [aha da].
A brat za nevermore...molimte ne mi kazuvaj deka BkB ne e soodvetno protiv Skeleton-2sec stun Venge-2sec stun Cent-2,5sec stun i koj i da beshe drugiot! Ako iam lothars ne znaci deka so stun nema da me pogodite..Molimte kazi mi so bi spoil ako ne lothars i bkb...Dager sux na 6.51,Lothars morav radi luna i da mozam ulti,BkB isto radi luna i radi 1480135 stuna,
PS: nema problem,mal sum,ke naucam.

Ништо само една изиграв :(

i znam..So nevermore igraf katastofa...refleks mrtov konj iam so lothars -.- edvaj fejkav 2 stuna ebate. Ali i da go izigrav perfektno..dzabe...Rexxar beshe epten ninja -.-
A leshrac,Go praktikuvam so ovca zaso iam mana regeneracija i disable 3 sec,I poprvo ke frlam hex na tebe so invoker pred da pushitsh magii odkolku na Clinkz,ali nema vrska,toa e za diskusija.Kako i da e.. da igrav so scepter....dzabe bratu...RAGE TROOOOOOOL!!!!!!! RAGE TROLL SO BASHER I BEZ PT!!!!!!!!!!
Molim ti se -.-

Како мене да ми овозмозиш да се набилдам кога Боне(мац) не се тргна од страна, едвај тепав крипови- цело време замараше.

п.с И озбилно слушај постари...јас ко ке се сетам како играв на 15години(исто ко тебе запален бев) сега си се смеам. :)

Читај ми го претходниот пост, бкб+лотар+бот = waste of money. Лотар и БоТ се прави ако сакаш да фармаш, а ако фармаш нема потреба да се тепаш си херои така да не ти треба бкб, едноставно си фармаш до 50та минута и после идаш со 6 итеми и ги тепаш сам другите херои. Е бкб, се прави кога те гангуваат, или пак кога планираш да се тепаш со херои. Ама тогаш не ти треба БоТ ниту пак лотар. Ај не можам да пишувам, ќе паднам од столот, заеби.

kako da frlam ulti so 10 stuna? kako da mavnam so 10 stuna ako neam bkb? Voopshto ne bi gi smenil itemite so gi napraiv..da imav luge so ke tepaat poishe ke se nabildav ko coek i ke ve tepav ko coek so BkB.A vaka doagam da tepam 10 stuna mrtov..ako pushtam bkb tepam,ali dzabe,timot beshe..no comment.I da farmam do 50 minuta da ne tepam heroi, NOWAI!

Do Ddime: "Slusam postari,nevikam ne,ali neznaci i deka se slagam so niv,bolje bild u takva situacija nepostoi,BkB za stunovite,BoT za keshot so go napraiv prilicno brzo,Lothars za ulti i gank,

EJ! Prasanje edno... PRASANJE! niso poishe..
Balanar praeshe deny? Zaso brat epten brzo se nabilda ti :) ebi si mater :) ne otvori ko pashteta :)

Kешот што го направи прилично брзо го потроши за БоТ? Е затоа ќе викаш " RADIANCE? NEMA SANSI, USTE E 18ta MINUTA "

Не мора да го мениш билдот, никој не те фака за гуша, ај дај боже, некојпат ќе играш со некои кои повеќе ја знаат дотата, па прави ги тие итеми и види ги резултатите.

ПС: Гледам нешто си бил у некој клан АоW, епа јас бев во MyM, сам можеш да ја воочиш разликата.

Добар беше диме, имаше барем 15 денајс додека бевме заедно на страна, се кладам оти ти не би направил подобро ;)

ПС: Гледам нешто си бил у некој клан АоW, епа јас бев во MyM, сам можеш да ја воочиш разликата.
Kaj gleash?
i sea primetiv imash napishano za kripovite,ti imashe poishe kripovi utepano,ja bev godlike i timot ti go staiv pod zemja,A toa so balanar te najaca na strana,ne e moja stvar,Da beshe so mene na strana SF vs Sceleton neznam dali ke imashe radianse u 18 min,i ko sho rekov,da ve drzeshe timot use malce,ke napraev dovolno pari da se smeni situacijata.

ПС: Гледам нешто си бил у некој клан АоW, епа јас бев во MyM, сам можеш да ја воочиш разликата. <=-- odgovori samo na toa molimte.Idam da spijam ke praime muabet utre za drugoto.

MYM btw.. site se so golemo :P

Договорете клан вар, и ако изгубите со 90% разлика меѓу kills и deaths немој да плачете =))

Во времето кога бев јас во него, беше МуМ, сега може да се го смниле, не знам, не сум активен.
,Da beshe so mene na strana SF vs Sceleton neznam dali ke imashe radianse u 18 min
Хахаха, земи ти скелетон и дојди против мене на страна ( јас шадоу фиенд, па да видиме дали ќе утепаш 10 крипа за 18 мин =)) )

Ne mi odgovori na prasanjeto.

Idi na Replays i nivna diskusija. i procitaj go posledniot muabet..i pomagaj!

MyM е на нортренд, можеби сега се се преселиле и на ггц, што ги знам, во моето време беше најдобар дота клан у светот, на шаманите ги плаќаа по 800 евра на месец да играа клан вар етц.. ( мислам на дотата пишеше, congratulations to MyM for wining the last dota championship )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom