Кајгана клан

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
OК у четврток може. На гг или на б-нет?

Ќе ти ја дадам в3,проблем ли е :)
Ај на мсн,ќе се договориме...

Него,да закажеме една кланска партија меѓу нас,колку да се запознаеме?

Еве,во четврток накај 22.00,ви одговара терминот?

Јас ќе креирам,имам 4мбит врска :wink:

Ej aj и овие дена да маниме некоја јас секој ден сум слободен навечер.

јас секој ден сум слободен навечер.

Пиши ме и мене =))

Значи,четврток,22.00...
Кој ме нема на мсн,нека ме адне,на ГГ акаунтот е TylerMkD.

Предтоа имам два колоквиуми,и не можам пред четврток :)

Значи четврток играме :)
Супер а кој е расположен и вечер можеме една за загревање да изиграме , оваа недела 1 ва смена сум на работа и можам да седнам вечер

ej a otvoren li e klano za drugi clenovi ???
ako e -pa daj i mene me pisete u klano :)

Ке ме барате вие мене....:haha:

Igravme so igravme..ubavi partii bea :) Razocaran sum od herbes i Ddime a zadovolen od mac i tato-ili kako i da se vikashe deckoto.

Мхм, но офенс, али Хербес играше подобро од тебе : )

На пример, БоТ како прв итем на невермор фаил биг тајм. Да земавме да те гангуваме, немаше да знаеш кај ти е главата ( ако го занемариме фактот дека беше на страна со играч кој имаше 3 секунди лаг, и требаше да го аутфармаш во секоја смисла на зборот ), али немаше потреба за тоа, пошто те видов дека немаш доволно искуство у дотата. И да, убив повеќе крипови од тебе со скелетон кинг, со луна на мојата страна. И да, у мид гејм ТАТО со скелетонот ве посра =))

ПС: За малку ќе ја тепавте втората, со воид и трол у тимот =))

BoT prv item na Nevermore Rulez..ako ne primeti samo radi BoT napraiv itemi pobrzo od site,2ro imav delay ko skot ne beshe samo igracot od tvoja so delay [ne diskutiram na muabetov],3to ne ke beshe losho da imav tim da ne mavam sam,4to da zemevte da me ganguvate ke beshe pametno.

PS: Range troll <3

Ма дајте ајде...
Првата партија ве имавме ако останеше хербес. Вака едвај игравме 4в2.

Втората партија ГоД бираше херои, очигледно тролот не му е јака страна на хербес.
А јас едвај на новиве верзии имам 10партии, прв пат играв против Инвокер(5мин мислев како се викаше).

Merak mi se naprai Ddime so go kaza ova...I se slagam deka ke tepavme so necro prvata partija,A sho ne mu beshe jaka strana troll :) tacno :) U late game gubam so troll void i leshrac...sram mi e ;.;

Igravme so igravme..ubavi partii bea :) Razocaran sum od herbes i Ddime a zadovolen od mac i tato-ili kako i da se vikashe deckoto.

Задоволен,ама заради мац ќе изгубевме партија :)

Не се срамам да признаам како нубски потег направив што останав 3 сек повеќе,коа се телепортираше ти.
Ама јбг,немав играно Дота 2 недели,затоа такви глупи работи :)

Јас сум задоволен од повеќе души,првата како спектатори приметивме со The_man доста работи,списокот на играчи кои би биле прв тим засега,ќе биде објавен утре :zlo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom