Кајгана клан

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фликс,пошто се нубови на б.нет,и да имаш лаг исто ко да немаш,тоа мислеше Потато. :)
Не бе човек, има БОТОВИ достапни 24/7 со супер брзи конекции кои креираат ( не креираат обични играчи ), има 3 бота сега за сега, едниот е хостиран во Германија, другиот во Полска и третиот во Чешка. Имаат и до 10 мб уплоад, така да има 0.1 секунда лаг. ( Штета што се достапни само за СС играчите ).

Не бе човек, има БОТОВИ достапни 24/7 со супер брзи конекции кои креираат ( не креираат обични играчи ), има 3 бота сега за сега, едниот е хостиран во Германија, другиот во Полска и третиот во Чешка. Имаат и до 10 мб уплоад, така да има 0.1 секунда лаг. ( Штета што се достапни само за СС играчите ).

По супер така, е ај ко ќе се напрај и за нас обичните играчи да е достапно кажи :smir:

Ajde Ajde! I ova da go vidam, site tolku shto se falat!
Koj shto igra na GG! Da se javi!
Nick-MerditA
lvl-26
status-ClanLord of MMD, GoldMember!
Vecher sum online cela vecher, ako sakate mozeme i cw da igrame. Pishete za aranged games i kazete koj ste. Chekam...

GGC SUX

Зашто? Земете направете си акаунт и седи на канал по 24 часа еден месец, и видете кој левел ќе сте, без да изиграте ниту една игра.

Б.нет ми е некако подобро , никогаш не сум имал проблем со лаг и барем од 3 парти една е до крај изиграна а на ГГ од 5 парти една

GGC SUX

Зашто? Земете направете си акаунт и седи на канал по 24 часа еден месец, и видете кој левел ќе сте, без да изиграте ниту една игра.

Aко го оставиш така без да гибаш ништо, самото те става away нешто или те дисконектира, и бтњ шо врска има левелот, важно поарно е од б нет има милион пати помалку лаг, порајат можиш да си изиграш.
И кога ќе го прајме кланот?

Стај се на ГГ против ботови напукај си левели:S

Aко го оставиш така без да гибаш ништо, самото те става away нешто или те дисконектира, и бтњ шо врска има левелот, важно поарно е од б нет има милион пати помалку лаг, порајат можиш да си изиграш.
И кога ќе го прајме кланот?

Ајде,малце вежби и прва кланса утакмица...

Сеа за сеа,вака ми иде тактиката за било кој меч :

1.Потато сам на страна
2.Јас и Ддиме на друга страна
3.Отворени две места за прв тим,заедно на страна :)

Секако,ќе има милион комбинации.

Јас би,да видам GodhatesUsall! како игра,и ако сака и он да влезе во прв тим....

А последното место,е отворено за докажување :)

Ајде,малце вежби и прва кланса утакмица...

Сеа за сеа,вака ми иде тактиката за било кој меч :

1.Потато сам на страна
2.Јас и Ддиме на друга страна
3.Отворени две места за прв тим,заедно на страна :)

Секако,ќе има милион комбинации.

Јас би,да видам GodhatesUsall! како игра,и ако сака и он да влезе во прв тим....

А последното место,е отворено за докажување :)

Чукни ме и мене во тимот :) каде мислам без мене :) овие дена се откорнав дота играње :)

Фликс,геџо,Паинмастер...
Ќе играме две три партии,да видиме кој како ќе се докаже,со APM,teamwork итн,и ќе избереме уште еден или двајца за во прв тим.

Другите ќе бидат резерви,и секако,ако некој нема доволно добри перформанси,ќе го заменуваат :)

Потато и Ддиме,со мене сте? :)

Ако играме на бнет ке мора да ми ја изрежеш w3, а на ггц- само кажи и играме. :)

Ќе ти ја дадам в3,проблем ли е :)
Ај на мсн,ќе се договориме...

Него,да закажеме една кланска партија меѓу нас,колку да се запознаеме?

Еве,во четврток накај 22.00,ви одговара терминот?

Јас ќе креирам,имам 4мбит врска :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom