- Член од
- 4 април 2006
- Мислења
- 9.179
- Поени од реакции
- 3.073
- Локација
- кај дримон
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Од утре сум 1-ва смена на работа ќе ви се придружам и јас 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе човек, има БОТОВИ достапни 24/7 со супер брзи конекции кои креираат ( не креираат обични играчи ), има 3 бота сега за сега, едниот е хостиран во Германија, другиот во Полска и третиот во Чешка. Имаат и до 10 мб уплоад, така да има 0.1 секунда лаг. ( Штета што се достапни само за СС играчите ).Фликс,пошто се нубови на б.нет,и да имаш лаг исто ко да немаш,тоа мислеше Потато.![]()
Не бе човек, има БОТОВИ достапни 24/7 со супер брзи конекции кои креираат ( не креираат обични играчи ), има 3 бота сега за сега, едниот е хостиран во Германија, другиот во Полска и третиот во Чешка. Имаат и до 10 мб уплоад, така да има 0.1 секунда лаг. ( Штета што се достапни само за СС играчите ).
GGC SUX
Зашто? Земете направете си акаунт и седи на канал по 24 часа еден месец, и видете кој левел ќе сте, без да изиграте ниту една игра.
Aко го оставиш така без да гибаш ништо, самото те става away нешто или те дисконектира, и бтњ шо врска има левелот, важно поарно е од б нет има милион пати помалку лаг, порајат можиш да си изиграш.
И кога ќе го прајме кланот?
Ајде,малце вежби и прва кланса утакмица...
Сеа за сеа,вака ми иде тактиката за било кој меч :
1.Потато сам на страна
2.Јас и Ддиме на друга страна
3.Отворени две места за прв тим,заедно на страна
Секако,ќе има милион комбинации.
Јас би,да видам GodhatesUsall! како игра,и ако сака и он да влезе во прв тим....
А последното место,е отворено за докажување![]()
Painmaster напиша:Еееее има место за мене у кланот (мислам на GGc)