Кајгана клан

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Полека бе вие двајца,сеа у тим сте јеботе :)

Вчера првата,играта на Хербес со Necrolyte се истакнуваше,пред се тимски и сапортерски

Ддиме иако добар,сепак лошо му идеше со Потато на страна...

Потато и Год,едниот беше годлајк на почеток,другиот на крај :)

Геџо и фликс,малце си гледаа телевизија кога ќе ги фатеше Год секој пак :))

Merfolk,играше ептен бедно,и кога му кажав дека е за клан,малце се подобри,но сепак не доволно за да го поправи општиот впечаток :(

Втората,го ганкуваа Геџо,потато ја извади цела утакмица,а јас му крадев килови :)

Ддиме и Хербес имаа зверски херои,требаше нивна да биде,но сепак нешто не искочи...

Енивеј...

Прв тим Кајгана засега :

1.Потато
2.GodHatesUsAll
3.Ddime
4.Herbes
5.Mac))

Први резерви :

1.ГеЏо
2.Фликс
3.Мерфолк

Сега уште да договориме кланска,ако не може некој од прв тим,од резервите одма се убацуваат :)

Потато и Год,едниот беше годлајк на почеток,другиот на крај <=-- :))))) Tacno :) PoshtueM! :P A vtorata stvarno ve izvadi potato :) ne odkosti -.-

PS: OBJASNI MI ZA DRVATA ZITI SE!!!

Ќе ти покажам практично,ама ај и овде :)

Купуваш,да речеме 10 дрва,односно ја и ти купуваме по 5,и ги местиме на мид лејн во два реда.
Крипците на мид,не можат да бутаат преку нив,заглавени се,и треба хероите да стигнат за да направат пуш.

И кога ќе стигнат,10 дрва дур уништат,+ некои 4-5 секунди.
Така да,за држење е ептен интересна тактика...
Замисли 6 реда да им наредиме :)

ah .... epten me zaebavte vcera ja si gleav TV so ne kazavte deka e za klan c c cc c !!!!!!! a inache mac i ne igrav tolku bedno imav 2 pati double kill ... ako reces za mene bedno ... =) ali nema veza so srekja na klanot se nadevam kje tepate =)
off: se gleamo na skazi xD

Добри беа 2 те парти , 2-рата партија кога ќе го видев год во мене си ја пеев "држ се мала држ се"

Кога играме пак ? xD

haha :).....I sea fala kurcu te svativ mac :) I da.. mi se sviga :) extra fora :) 5 sekundi znacat zivot :)))

Mac Ajde da se probame clan vs clan ????? nikot na ggc mi e Rengen_LoL
Addni me ke se dogovorime ........

Адни ме на мсн,mac5_5@hotmail.com

На ггц,TylerMkD.

Mac Ajde da se probame clan vs clan ????? nikot na ggc mi e Rengen_LoL
Addni me ke se dogovorime ........
Само ако ветите оти ќе бидете нежни.

Сеа сфатив зашто е убаво со клан да си играш :)

Мислам кои фрустрации треба да ги поднесуваш со рандом тим на ГГ,да имаш Butterfly,Buriza,Power Treads и Vladimirs со Magina,и на крај пак да изгубиш ради одличните нубци во твојот тим:(

И тоа до 20ти левел,ама ај...

Ајде,мора некоја кланска да падне :zlo:

Мој предлог би било и да се изиграат онака неколку партии се со цел да видиме како ќе функционираме како тим,да видиме каде се прават грешки и нормално сето тоа ќе биде како едно уигрување :):)

Ајде само нека биди ова недела негде до кај четврток петок после тоа неможам имам колоквиуми

Тогаш вечер,во 21.00 на ГГ,кој може од нас 7 секако :)

Да видиме против некој рандом тим :zlo:

Од среда одам на екскурзија, така да.. Утре може да изиграме нешто ако сакате.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom