Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
lele zika koj drug ke ide od pp ahh sabota imam rabota i ja ke dojdev od KU pa ke imase zurka ama sum zafaten taka da cya next time Poz to all.....:pipi:

Пимате усхте еден пациент за CS? Ако примате кажете каде и кога.

Жиле
тоа е теоремава...
како не ме разбра ...па и тој преведувачо за бееп не лини сигурно да му ја намалиш то платата...

Сериозно е за денес у 5 саат?
Да не испадне после џабе доаѓам...

Ја доаѓам у 4 и пол послем возачки...чекај ме :zlo:

Ние дојдовме, па вие...кога сакате поминете :)

Ние дојдовме, кога сакате наминете! :D

ja i ace-ta ke dojdeme nakaj 4 :) see ya there

kanterot e najdobra igra na svetot pa zatoa igrajte so mene pa da vi pokazam sto e igra bot4ijna.

DENGER bOy

Денеска поминавме тоБ!
Првин таму бевме јас и The Man, па после дојде Жиле Килер, t.e. HardToGet. Се изнаигравме кантер... па после дојдоа и HungryWolf, Aleksandar1000 и едно другарче нивно. Е тогаш стана интересно.
Прво игравме на Inferno, каде што јас, д мен и жиле тепавме со 5 разлика мислам. Д Мен направи неколку неверојатно убиства (не ме прашувајте како :pos:). После игравме на Dust2, каде што прво игравме како терори ние, победивме 10 - 5, па после како кантери ги тепавме со 16 - 12.
Ќе одигравме подобро, особено јас, ако Д мен не ми го одвлекуваше вниманието (суптилно) покажувајќи кон ептен доооообри девојки! :)
Мац педерчето не дојде, ниту контејнер. Следниот пат, нема да ве земеме!
Ае поз.

Денеска поминавме тоБ!
Првин таму бевме јас и The Man, па после дојде Жиле Килер, t.e. HardToGet. Се изнаигравме кантер... па после дојдоа и HungryWolf, Aleksandar1000 и едно другарче нивно. Е тогаш стана интересно.
Прво игравме на Inferno, каде што јас, д мен и жиле тепавме со 5 разлика мислам. Д Мен направи неколку неверојатно убиства (не ме прашувајте како :pos:). После игравме на Dust2, каде што прво игравме како терори ние, победивме 10 - 5, па после како кантери ги тепавме со 16 - 12.
Ќе одигравме подобро, особено јас, ако Д мен не ми го одвлекуваше вниманието (суптилно) покажувајќи кон ептен доооообри девојки! :)
Мац педерчето не дојде, ниту контејнер. Следниот пат, нема да ве земеме!
Ае поз.

:kesa:

lelel znaci dobro bilo eh zosto bev na rabota ne mozev da dojdam ,,, aj sega dajte nekoi snimki da vidam za da se zagream :D hahaha daj da vidam kako bilo a i picinjata koi vi go odmetnale vnimanieto da mi gi opisete :D:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom