Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Касно е веќе, али Knowing me knowing you with Alan Partridge и тоа ти е фиктивно чат шоу, плус тоа му доаѓа ко прва сезона, наредните сезони е баш класичен ситком.Aма Knowing Me, Knowing You и The Ricky Gervais Show... не знам. @grande-juve ?
Фала. Секако не менува ништо. Ни едната ни другата не се во топ 64.Касно е веќе, али Knowing me knowing you with Alan Partridge и тоа ти е фиктивно чат шоу, плус тоа му доаѓа ко прва сезона, наредните сезони е баш класичен ситком.
А Рики Џервејс шоу па и тоа по мене е ситуациона комедија, цело време глеаме реконструкција на случките на Карл.
Кога сме кај листи денес начекав една тазе за најголемите британски комични ликови
Серијата е класична dark-comedy али извини што не ја пишува така на imdb.Моментално серијата која е на место бр. 100 има 1.5 бод. Бонус сериите имаат 0.5 бодови. Секако нема да влезе на листата, и да ја додадеш. Тоа прво.
Второ: Mr. Inbetween нема comedy во описот на жанрот на IMDB, значи не може да влезе во конкуренција. Проверете прво, па пишувајте, ве молам.