(Кајгана избира) Најдобри серии на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Sopranos

Daredevil мислам дека е најдобрата суперхерој серија. Посебно глумата на Charlie Cox е невероватна , ја препорачувам на секој кој не ја гледал . :D

Последно уредено:
1. /

2. Со тешко срце Black Mirror, иако се осеќам дека не можам да дадам внимание на Daredevil како една од најдобрите адаптации на суперхерој приказни во серијал. Ама Black Mirror од друга страна е серииште.

1. The Sopranos
Кој очај е Suits, уште ли се снима тоа ѓубре? Изгледав мислам 4-5 сезони, али уште ми останува единствена серија која дотолку ми прекипела што не ни чекав да заврши епизодата што ја гледав, ја прекинав на пола и делитнав останатите епизоди.

1.Sopranos- култна, легендарна, една од најдобрите
2.Black Mirror - не сум ја ни гледал другата, но не верувам дека е на нивото на BM, особено во првите три сезони.

The Sopranos - кој гласа за ѓубрето од серија Suits нека оди нека се убие. Само 2 серии имам прекинато во животот (мнооогу тешко прекинувам серија), а лајното Shits е едната од тие, другата е Asshole.. тоа де Arrow.

Black Mirror - серијава ми е во топ 3 серии на сите времиња. Кој не ја гледал, нека ја ѕирне ОБАВЕЗНО, серијата те остава баш да се подразмислиш за влијанието на технологијата врз сите нас, како уствари многу напредна технологија не мора да значи и многу убав живот. Битно е само да не се откажете на втора епизода, таа малку дели само :icon_lol:

@MAJA 345 Завршена е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom