(Кајгана избира) Најдобри серии на сите времиња

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Секој од нас има некоја guilty pleasure серија, некое тин coming of age парче кое разработува милион теми меѓу ликовите од средношколски денови до нивното созревање во здрави личности. Ги имаше кај нас и по телевизиите еден куп такви: Беверли Хилс 90210, Мелроуз Плејс, OC County... Мене бр.1 таква серија ми е One Tree Hill. Можеби единствено нешто што ја одделува од сите други слични беше одличната музика. Имаше еден лик: Пејтон, која btw ја обожавав, што поседуваше инди продукциска куќа, и добар дел од дејството беше поврзано со инди поп и рок бендови. На пример, во таа серија ги открив Silversun Pickups. После, и ден денес си ја потпевнувам: I Don't Wanna Be Other Than What I've Been Tryin' To Be Lately... Знам дека сум веројатно единствениот на форумов кој ја гледал и на кој му се допаѓа, ама се надевам дека барем некој ќе и даде шанса. Ако барате нешто налик на Beverly Hills 90210, само малку посовремено, плус со многу спорт и музика во него, One Tree Hill е токму за вас.

It's all good maaaan! - малку досадна во последно време, бавна, но сепак доста квалитетна серија.

За вториот дуел:

3wjtto.jpg

Better Call Saul - Од One Tree Hill ја памтам само Софи Буш :ljubove:, така да гласов оди за Џими.
24 - Нити федерацијата не може против Џек Бауер.:uzi::tvg:

1. ... /

2. ST TNG.... од Жан Лук многу се учи.... Прајм Директивот... и целата философија на... " Ви врк ту бетер аурселфс "...

Но малку не е фер што е во дуел со Џек Бауер од кој исто се учи многу, најбитните базични работи... да му ја скршиш кичмата.... па после со тоа знање се оди накај Жан Лук левел....

Последно уредено:
1. /
2. 24 од дете го гледав и од кога пораснав го прегледав. Скоро сигурна сум дека поќе од носталгија е. :ROFLMAO:

1. /
2. 24 (првата серија што ме има вистински заразено, втора беше Лост... тик ток тик ток..)

1. / Немам гледано ниедна од овие серии
2.Star trek е класик и за него гласам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom