A
AnFem
Гостин
Не се секирај истото ми се деси и мене, ама човечко око ненаситно си викам има уште место у калапите. И после излегло скршено срце, па шо ќе излезе коа сум ги преполнила![]()
Скршено срце... Ами печурките наши?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се секирај истото ми се деси и мене, ама човечко око ненаситно си викам има уште место у калапите. И после излегло скршено срце, па шо ќе излезе коа сум ги преполнила![]()
Пробај направи ги исти да те видам! И рерната сега грее колку за информација, на неа фризура можеш да направиш.Факерче јаболката почнале да ти скапуваат. Стварно скршени срца си напраил, како да имало бомба у релната![]()
Пробај направи ги исти да те видам! И рерната сега грее колку за информација, на неа фризура можеш да направиш.
Пресни се јаболката, џабе ме кудиш.
Гледај бе langelina што ми прави оваа, ме изеде.
Ја вчера вечер направив уште една тура, ама овој пат ставив х1.5 од се’. Ми испадна дури и повкусно од првиот патМоментално правам уште една тура - ама овој пат дупла доза!
Олимпија ми даде сугестија дека никогаш не се прави дупла доза зошто нема да излезе, ама јас не су убеден во тоа... Ќе проба утре, па ќе каже мислење![]()
Исто и кај мене! Вториот колач излезе многу повкусен од првиот (a и првиот беше топ), ама и формата беше далеку подобра и покомпактна!Ја вчера вечер направив уште една тура, ама овој пат ставив х1.5 од се’. Ми испадна дури и повкусно од првиот пат![]()
Practice makes perfectИсто и кај мене! Вториот колач излезе многу повкусен од првиот (a и првиот беше топ), ама и формата беше далеку подобра и покомпактна!![]()
Еве да го пофалам финалниот производ за медено срце (дупла доза).Моментално правам уште една тура - ама овој пат дупла доза!
Олимпија ми даде сугестија дека никогаш не се прави дупла доза зошто нема да излезе, ама јас не су убеден во тоа... Ќе проба утре, па ќе каже мислење![]()