[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
За вегетаријанци како Windfucker може да замените месо со печурки ;)

Мислам дека моеш на парче да купиш во бои кои тебе ти одговараат :D

Сега имам уште поголем мотив :) (y)
--- надополнето: 7 април 2013 во 19:28 ---
Супер идеја девојки секоја чест што ви текна на оваа идеја :icon_mrgr: Сепак интересно што ја отворивте да знам што да си направам за јадење утре одат на менито макароните на олимпија :love:
И кај мене, само малце видоизменети :)
--- надополнето: 7 април 2013 во 19:29 ---
Фала Мусолини! (Да ми кажеше некој дека некогаш ќе кажев овакво нешто, ќе попиеше шамар :icon_lol:)

Толку од диетата моја, предизвиков изгледа интересен. :)

Успат, предизвикајте не’ на правење суши ако ви стиска! :icon_lol:

Фемке, јас нема ни да ги пробам, у фаза на диета (читај изживување врз сама себе) сум :(

Фина идеја иако сум најголем нуб за готвење, уште пофино ќе беше да може да се дегустира. :P
Форумов ме мотивирал за многу нешта, засега ќе ве читам со мерак, понатака којзнае може да се обидам со учество... :D

Почнат е натпреварот чим е менито поставено. Јас најискрено очекувам златно сукало во дуелов макарони ги правам пријавениве:)))

До кога може да се пријавува
Ауу те заборавив тебе, ти ќе не решиш :pos: Сите што ќе постираат слика до недела се пријавени :) после гласаме :)

Кој ќе користи допинг т.е. помош oд мајка, жена, сестра ќе биде дисквалификуван :icon_lol:
Нека ги бе,после накај седмиот,осмиот рецепт ќе има и допинг тест,т.е ја изнајмуваме кујната на момакот од 4 сезони(не ми текнува сеа како се викаше де)и ќе видиме кој е преварант:icon_lol:
Се надевам дека до тогаш и јас ќе научам некое покомлицирано јадење да направам:unsure::love:

Ова може да прерасне за најдоброто јадење - понуда за брак. :)
Наградата на Ацид мора да се додели на новоизбраната невеста за она легендарно прашање "пак си пиел" да е поткрепено со аргумент. :pos:

Се супер, ама макарони, тестенини, пржени лепчиња, кајгана и кафиња е смешно да се рачуна под готвење и слично. Невести, или прајте манџи и печење или чаршафите сами ќе ги простирате.
Дека вака ве кинам у поим, сериозно.

Се супер, ама макарони, тестенини, пржени лепчиња, кајгана и кафиња е смешно да се рачуна под готвење и слично. Невести, или прајте манџи и печење или чаршафите сами ќе ги простирате.
Дека вака ве кинам у поим, сериозно.
Ај ај не мрчи сеа. Глеаме на темава повеќето да зготват нешо без разлика на пол, затоа и за почеток дадов предлог да зготвите нешо брзо, лесно и вкусно.
Стај ти слика од потпечени макарони и лобирај за гласови :icon_lol:

Сите офтопици и чат муабети ќе бидат избришани. На темава бираме кајгана готвач. Повелеле :love:

Ај ај не мрчи сеа. Глеаме на темава повеќето да зготват нешо без разлика на пол, затоа и за почеток дадов предлог да зготвите нешо брзо, лесно и вкусно.
Стај ти слика од потпечени макарони и лобирај за гласови :icon_lol:
Сите офтопици и чат муабети ќе бидат избришани. На темава бираме кајгана готвач. Повелеле :love:
Не мрчам, само се трудам да ве избавам од полоши коментари, со време :icon_mrgr:
Давам чесен пионерски збор, дека уште утре ќе постирам нешто од мојне манџи.

Давам чесен пионерски збор, дека уште утре ќе постирам нешто од мојне манџи
Не да стааш слики од твојте манџи, туку од потпечени макарони. :pipi:

Аууу сум правел исто како на олимпија само што наместо макарони го ставам во шпагети и малку шампињонки и не го печам во рерна туку на рингла онака во италијански стил :D

За вегетаријанци како Windfucker може да замените месо со печурки ;)

....по форумов не има секакви....омнивари, карневари, вегетеријанци, оволактовегетеријанци, вегани, потоа членови што јадат само по халал или кошар, членови што постат среда и петок, членови што моментално се во пост и членови на разно-разни (празни) диети

така да со специфичен рецепт од типот Потпечени А со Б неможе да им се угоди на поголемиот број членови (мислам дека претерав со ова членовиве)
како што спомна некој погоре поинтересно би било да се зададе рецепт на тема на пример Потпечени А, а самите членови да бидат креативни и да импровизираат рецепт....на овој начин би се зголемил бројот на варијации на конкретното јадење....и натпреварот би бил поприфатлив за поширока ждерачка фела

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom