[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Ја подржувам идејата максимално. Но доловувањето на моментот и вкусот и се општо за претстава на визуелнен делишес во главата го прави сликата. Инстаграм и скапи апарати можат да го овозможат тоа. Мојот 2 мега пиксели, неверувам дека на некого ќе направи да му протечат лиги ...
Не се битни пикселите на твојот телефон, битно да се учествува. У тема за готвење се распрааш дека ќе победи инсташит фотка и некој со телефон од 5000 евра небаре главна награда е BMW :tapp:
Смири доживљај и забавувај се.

Може со печурки да го искомбинирам рецептот?:pipi:

Потпис:

Вегетарјанец во обид

И предлагам Олимпија или кој и да клава рецепти за натпреварот, да не го постира комплетниот рецепт туку само да пише Макарони со мелено месо и да постави слики, па на нас форумџиите ни остави простор за креативност за приготвување.

Леле у макарони ќе ве "убијам" :) Ќе ги јаде комшијава, али важно е да се учествува. Собирам навивачи и гласачи на профил, само CafeDelMar; да не ми е конкуренција:D
Кога стана експерт за макарони?:)))

Олимпија од каде ти се тањирите во боја?:D

И друго прашање, може со пола состојки? Нема кој да јаде толку многу или тие се правилата?:)

Олимпија од каде ти се тањирите во боја?:D
Сликите не се мои, поставени се само да се долови изгледот на макароните :)
Иначе такви тањири у боја има секаде кај шо продаваат предмети за домаќинство и во Џамбо иам видено.

И друго прашање, може со пола состојки? Нема кој да јаде толку многу или тие се правилата?:)
Moже и со пола состојки :pipi:

Има цели сервиси така со по 30 парчиња, ако купам од сите бои нова кујна ќе ми треба.:))

Тогаш ќе се готви..и ете ќе ги утнам за Леандра поубаво да се чувствува.:)))

Сликите не се мои, поставени се само да се долови изгледот на макароните :)
Иначе такви тањири у боја има секаде кај шо продаваат предмети за домаќинство и во Џамбо иам видено.

Moже и со пола состојки :pipi:

Дали може месото да го замениме со нешто? Како што Windfucker рече погоре, пример - со печурки? :)

„Осеќам дека ќе тепам“. - рандом домачица по куќи.

„Да ми се фатите за сукалото“ - Јас.

Одлична идеја, ќе ве дружам чат пат на некои рецепти. Се глеаме на консултации кај мене :)))

Дали може месото да го замениме со нешто? Како што Windfucker рече погоре, пример - со печурки? :)
За вегетаријанци како Windfucker може да замените месо со печурки ;)
Има цели сервиси така со по 30 парчиња, ако купам од сите бои нова кујна ќе ми треба.:))

Тогаш ќе се готви..и ете ќе ги утнам за Леандра поубаво да се чувствува.:)))
Мислам дека моеш на парче да купиш во бои кои тебе ти одговараат :D

Е џени убо ти текна. Ја тука сираче сама се борам со сукало.
CafeDelMar; со виново до мене само макарони прочитав тоа у вода се вари и готово. Плус ти ќе бидеш добра и нема да се форсираш на макарони. Ако не тепам у оваа цел натаму не треба ни да се натпреварувам:)))

Ќе ги правам и јас со печурки, се надевам нема да ме дисквалификувате :)

Инаку убава идеја, само штета вкусот што не може да се долови како фактор :)

ping AnFem...
на мене цела надеж ми е у неа... јас сум сигурен дека она ке победе... :)

Фала Мусолини! (Да ми кажеше некој дека некогаш ќе кажев овакво нешто, ќе попиеше шамар :icon_lol:)

Толку од диетата моја, предизвиков изгледа интересен. :)

Успат, предизвикајте не’ на правење суши ако ви стиска! :icon_lol:

Супер идеја девојки секоја чест што ви текна на оваа идеја :icon_mrgr: Сепак интересно што ја отворивте да знам што да си направам за јадење утре одат на менито макароните на олимпија :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom