КАЈГАНА ФУДБАЛСКА ПРЕСМЕТКА! (недела, ЈБТ, 18:00 ч.)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дечко да си искинал лигамнети нема да можеш да станеш од кревет 3 месеци, а не да играш фудбал после 6 дена :) Да не навлагам во твојата повреда... јас сум за во недела да се игра !!!

Искинати лигаменти на РАМO :) Искрено и мене ми е чудно зошто ги имам скоро сите движења али слабо ја осеќам цела рака и не можам да дигам работи, да давам притисок и нормално малце да паднам на рамо или удрам ќе ме боли и може да го искомплицирам. Клучната коска (клавикулата) кај што се спојува со рамото ми е отидена малце нагоре и е видно и со око и на допир се осеќа и на рентген снимки :) Првата вечер не можев да спијам од болка, втората вечер подобро и секој ден како доаѓа се подобро и подобро се осеќам. Не се секирај имам големо искуство со повреди, пред 5 години го скршив зглобот на раката (скафоидната коска) и не идев во болница година дена трпев болка(иако правев опрација после тоа на местото и имам штраф моментално во зглобот), али кога ќе кажев дека мислам дека сум ја скршил раката сите ми викаа дека ако беше скршена немаше да можам да спијам од болка и дека нема да можам да ја користам и сл. али нема врска, се зависи од местото на повредата и кои функции ги држи. Така да ова ми е дијагнозата од докторот, не кажувам на памет :)
Дрогба волон види го на пријателските на светско ја скрши раката после 3 дена играше и тоа не се осеќаше дека е повреден.
Малце оф топик отидовме : ))

Ај не тапкајте у место...

Надополнувајтесе на листава, да видиме дали можеме у четврток(во 18 00) да изиграме, ако не ќе оставиме за сабота или недела ...

1. zokiarsenal

Ај не тапкајте у место...

Надополнувајтесе на листава, да видиме дали можеме у четврток(во 18 00) да изиграме, ако не ќе оставиме за сабота или недела ...

1. zokiarsenal

2. Bobipp (под услов утре вечер да има пристојна бројка заинтересирани)

1. zokiarsenal
2. Tonchie
3. Инкогнито
4. Nightwalker
5. Xak

--- надополнето ---

Само да не се игра груб фудбал, ивалид сум на едната страна : )))

Погрешно се пријавив вчера, ај пак:

1. zokiarsenal
2. Tonchie
3. Инкогнито
4. Nightwalker
5. Xak
6. Nedved*
7. Bobipp

Само не фудбалско нели. :)
Може да се организираме за ракомет пример.
Ако може модераторот да не брише,
да видиме дали има доброволци. :pipi:

Еми чупиња арно говорите.Мислам дека редно време е и ние да стапнеме на теренот, а не само од страна да чирлидуваме.
Да видиме дали мужите ги бива за чирледери.
Јас се пријавувам за одбојка, а може и фудбал.Ајмо девојкии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom