Инкогнито Original
1312
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 2.918
- Поени од реакции
- 1.589
Недела бе алооо.
Утре во 18 часот позади ЈБТ школото, карши европски универзитет.
Утре во 18 часот позади ЈБТ школото, карши европски универзитет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никад се незна.
Ние:
1. Јас
2. zoki_fa
3. Инкогнито
4. zokiarsenal
5. kontejner
6. kamikaza
7. beneamata ...
poz
Ме заборави менеНе сум баш стар...
Ова Сениориве според годините или според тоа колку време се на кајгана се бираат? Ако се според годините можам однапред да кажам дека ние победуваме![]()
Ja користам оваа прилика да те поканам да гледаш како твоите губатЈа користам оваа прилика за однапред да им ја честитам победата на јуниорите.
Морам да учам, но ако ми пука филмот доаѓам, за 5 минути иам кондиција негде на лагер
Јебига сите сме со желба што да правиме, и желбата е некогаш битен фактор.
Ja користам оваа прилика да те поканам да гледаш како твоите губат
Лу Мајсторе, имам чувство дека ќе ти падне книгата од рака, и ќе донесеш вистинска одлука
Ти изгледа пак имаш желба да ме повредиш за полесно да ми даваш голови
И за крај, мислам дека утре ќе може да се направи договор за Paintball пуцачина да договориме![]()
Да го тешиш за поразот а? :back:Ако имам вишок време можеби ќе наминам за да те тешам по поразот![]()
Морам да учам, но ако ми пука филмот доаѓам, за 5 минути иам кондиција негде на лагер
И јас одвај чекам, не си единственАјде уште 3 саата.
И јас одвај чекам, не си единствен
Ќе се симнеме со Урбан Мувер долу малце порано, да пошутираме... Ако немаш што да правиш, бујрум 15 минути порано![]()
И јас одвај чекам, не си единствен
Ќе се симнеме со Урбан Мувер долу малце порано, да пошутираме... Ако немаш што да правиш, бујрум 15 минути порано![]()