КАЈГАНА ФУДБАЛСКА ПРЕСМЕТКА! (недела, ЈБТ, 18:00 ч.)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Терминот ти го пишува и во насловот од темата, а за место ќе се најде зашто секогаш откажуваат 2 - 3ца, башка кондиционо ретко има спремни за цел натпревар па има замени :)
Го прочитав насловот, но бидејќи темата е започната во Март мислев да не дошло до промени во меѓувреме.

Ако не е доцна, би можел да дадам идеја да се игра на теренчето пред Беверли Хилс во Капиштец, потешко се фаќа место, но многу подобро теренче е отколку ЈБТ.

Ако не е доцна, би можел да дадам идеја да се игра на теренчето пред Беверли Хилс во Капиштец, потешко се фаќа место, но многу подобро теренче е отколку ЈБТ.
Таму се игра само со Андро и компанија, инаку ретко е слободно.. Баш и поради тоа играме во ЈБТ :)

Таму се игра само со Андро и компанија, инаку ретко е слободно.. Баш и поради тоа играме во ЈБТ :)
Андро и компанија се топ дечки, и нема везе дека само со нив се игра, милион пати сум играл со своја екипа против дечки од пичку матер.

И јас имам еднаш играно таму и стварно е добро теренчето а и доволно големо. На ЈБТ не сум играл а не сум го ни видел, ваљда е таман за 6 на 6 а?

И јас имам еднаш играно таму и стварно е добро теренчето а и доволно големо. На ЈБТ не сум играл а не сум го ни видел, ваљда е таман за 6 на 6 а?
ЈБТ теренчето е доволно големо ама ѕидовите од една страна и тревите од друга страна сметаат покрај линија, плус треба да се брка топката, замара теренчето ама и врши работа, ионака идеме да се истрчаме малце.

Епа ај ќе плеснеме едно фудбалче дечки...иако не знам никој од вас. :tv:

А да не е жешко у 6,а?

Ако биде времето како вчера, тогаш сигурно ќе биде жешко, ја играв во 7 негде и пак беше жешко :nesum:

Aко има рефлектори на игралиштето не знам зашто не би играле навечер на пример накај 9 саат.Ама ок би играл и во 6 јас.

Аии, абе вие многу прибирливи бе :)
Зидовите, тревите....

Абе жешко нежешко тоа е . Покасно и да сакаш неможеме

Арсенал ти игра во 6 со Ливерпул :)

Арсенал ти игра во 6 со Ливерпул :)
Не се договорив со дечкиве од клуб за гледање, башка по кладилници не мислам да идам, уште помалце да гледам на Стрим :)

Иначе не игра во 6, туку во 5.

А да не е жешко у 6,а?

Aко има рефлектори на игралиштето не знам зашто не би играле навечер на пример накај 9 саат.Ама ок би играл и во 6 јас.
Oд 18 часот теренчето е под сенка, така да - без грижи.
Инаку, се собираме во 18 часот, ама рачунајте дека ќе почнеме 15-тина минути подоцна.. Секогаш е така. Теренот нема рефлектори, затоа го одбравме овој термин.

Јас имам фудбал од пазарче, ама брка работа. Ако има некој подобар, слободно нека донесе. Ако не, нека се потруди некој да донесе и пумпа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom