Кајгана ФТП

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
kako toa nema ftp - nemoj da mi kazes deka djabe kodiram aplikacija ... koja preku web ke im ovozmozi na korisnicite da si delat fajlovi ...

Dejan] ???

Добро, не ме штрецајте вака ...

Одма детали да ми пратите по приватна порака ...

Некој да не знае добар хост со анлимитед фтп акаунтс, многу простор и тони бендвит?

http://www.1and1.com е супер (ако не и најдобар) хост, ама тоа пакетите што имаат лимит на фтп е лошо.. инаку 20 гига простор, со 1000 гига бендвит, за $10 месечно.. смешно (=

Koj ke go sreduva dizajnot, neka napishi pravila na igra, koj moze da bide korisnik na serverot, shto moze da s epostavuva na nego, golemina na upload, tipovi dokumenti, bez komercijaliziranje na sodrzinite i sl.

Малце сум збунет јас.. као, Дејан го дава ФТП-то, Бидиков кодира, а врска немаат што прави другиот? :raz:

Друга работа - каков е серверот? Колку простор има, колку проток дозволува?

Abe ne se sekiraj sve e pravilno iskoordinirano ama vi pravime tuka presija i pritisok ...

Inace Dejan] ne se sekiraj sve toa veke imam napisano ... (mozda ima nekoja pravopisna greska ali ne e strasno)

A moze li mene nekoj da mi objasni so e muabetot so ftp-vo,poso ja iam ftp od cadis kablovskiot internet,i imaat nekoja sorabotka so nekoja ruska firma i napraile edno takvo ftp.Ova e vaka ftp://ftp.depot.ru,i tamu ide top,ali dali ke iame site pristap do toa,ke se plaka neso kao ke bide

436053 напиша:
A moze li mene nekoj da mi objasni so e muabetot so ftp-vo,poso ja iam ftp od cadis kablovskiot internet,i imaat nekoja sorabotka so nekoja ruska firma i napraile edno takvo ftp.Ova e vaka ftp://ftp.depot.ru,i tamu ide top,ali dali ke iame site pristap do toa,ke se plaka neso kao ke bide

Ќе биде бесплатно, а кој ќе бидат условите (капацитет на аплоад, брзина, какви фајлови ќе се закачуваат) ќе видиме.

436053 напиша:
Шо биде со ова бе.Се откажавте или го напраивте па не кажуете а,аа,а
Готово е. Сега поминува низ BETA тестирање, се „шминка“ малку - па ќе биде пуштено во промет. :je:

Како што разбрав јас, ова нема да биде ФТП, туку даунлоуд сервис. Значи нема да се користат ФТП клиенти, туку браузер.

Грешка сум за ова, или не?

P.Overdrive напиша:
Како што разбрав јас, ова нема да биде ФТП, туку даунлоуд сервис. Значи нема да се користат ФТП клиенти, туку браузер.

Грешка сум за ова, или не?
Така ќе биде. Со браузер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom