Кајгана ФТП

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе супер шо ке биде со браузер,него,шо бидна.Уште го тестирате.дај да видиме шо е тоа,и има ли некој начин и ја да помогнам на пример

И јас го прашувам истото Бидиков, ама изгледа интернетот го заебава деновиве...
Или пак, уште реновира по дома. Бидиков, до кај е Ефтепето?

aman bre lujge nemoze coek na raat kujna da renovira :-)

Jas rabotam ali usporeno bidejki poradi intervencii vo elektro instalacijata vo stanot ima cesti prekini pa neam 50% od vremeto monitor (bidejki UPS-ot mi e za 4te core kukista)

Ke bidne nabrzo ne se sekirajte ...

Ихаа, и ова изгледа good. Баш го ѕирнав линков http://srkaj.kajgana.com и ќе биде добро ова чудо, али уште е бета, шо значи и ќе треба да се нашминка во боите на Кајгана. Вака плави бои со избледено жолтичка боја не иде....

П.С. Си напраив акаунт, АКО? :)

vodkamixx напиша:
Ихаа, и ова изгледа good. Баш го ѕирнав линков http://srkaj.kajgana.com и ќе биде добро ова чудо, али уште е бета, шо значи и ќе треба да се нашминка во боите на Кајгана. Вака плави бои со избледено жолтичка боја не иде....

П.С. Си напраив акаунт, АКО? :)

Неможеше да се воздржиш и да почекаш па си направи одма Акаунт

Ако, и онака ќе ги бришеме... А дизајнот нема да биде тој. Дизајнот е најмалиот проблем. Треба Бидиков да „утепа” уште неколку „бубачки”, па ќе го пуштиме Сркачот во употреба. :wink:

Бидиков, до каде е работата бе машко? :)

Почнавме да го сонуваме ова ефтепево... И не се вади дека реновираш дома, за ова време 3 стана ќе изреновирав! :-)

Дејан, мислам дека некои ерори му се јавуваа на Бидиков, ама не можеше да го види логот.. Му го прати ти?

436053 напиша:
И?шо се деси со ова.или криете не кажувате дека сте го направиле цццц,срамота хехе
Абе.. Бидиков работеше на него. А Бидиков како да пропадна во земја. Го снема човекот.
Има некој информации дали е жив и здрав? :-)

Бидиков, не те сметав за ваков :(

Пошто очигледно Бидиков се откажа на пола пат, мора да почнуваме од почеток.

chitam 6 strani so netrpenie chekajki ja finalnata adresa na ftp-to i na kraj DEAD END :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom