Ke mi kaze nekoj sho stana so kodiranjeto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eko1 напиша:Што ќе ви е дизајн за FTP server?
Штом е со неограничен трансфер би требало да биде екстра.... имам скоро 100 ДВД-ја (копии од оригинал со мак. или кро. превод) све се хитови (повеќе драми и трилери) па може да се трампаме.... ке може и тоа да се крева на тој сервер или само за mp3-ки ќе е?
Дизајн ќе треба затоа што нема да иде преку FTP клиент најверојатно, туку преку прелистувач. Ќе може секој да се креира акаунт и ќе има некои правила на „однесување“. Останува да видиме Бидиков како ќе го „склепа“.Eko1 напиша:Што ќе ви е дизајн за FTP server?
Штом е со неограничен трансфер би требало да биде екстра.... имам скоро 100 ДВД-ја (копии од оригинал со мак. или кро. превод) све се хитови (повеќе драми и трилери) па може да се трампаме.... ке може и тоа да се крева на тој сервер или само за mp3-ки ќе е?
ПС: Штом стане оперативно ФТП-то одма сакам усер за мене![]()
Хехехе, ќе се снајдеме ние за филмови, ако треба и 3гп ќе ги правиме па на мобилки ке ги гледаме :je:Acid напиша:Само лоша работа е тоа што ќе има ограничување од 100мб за 1 фајл, така да заборавете на филмови и игри.
Acid напиша:Дизајн ќе треба затоа што нема да иде преку FTP клиент најверојатно, туку преку прелистувач. Ќе може секој да се креира акаунт и ќе има некои правила на „однесување“. Останува да видиме Бидиков како ќе го „склепа“.
Само лоша работа е тоа што ќе има ограничување од 100мб за 1 фајл, така да заборавете на филмови и игри.