Кајгана ФТП

• Креатор на темата Креатор на темата StormAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вчера зборев со Бидиков, 90% е готова работата (без дизајнот).
Али тоа е лесна работа. :wink:

Што ќе ви е дизајн за FTP server?

Штом е со неограничен трансфер би требало да биде екстра.... имам скоро 100 ДВД-ја (копии од оригинал со мак. или кро. превод) све се хитови (повеќе драми и трилери) па може да се трампаме :icon_lol: .... ке може и тоа да се крева на тој сервер или само за mp3-ки ќе е?

ПС: Штом стане оперативно ФТП-то одма сакам усер за мене :icon_lol:

Ај бе па ти DVD тоа е расипништво, дај DivX! и порничи...со педери и животни!

Eko1 напиша:

Штом е со неограничен трансфер би требало да биде екстра.... имам скоро 100 ДВД-ја (копии од оригинал со мак. или кро. превод) све се хитови (повеќе драми и трилери) па може да се трампаме :icon_lol: .... ке може и тоа да се крева на тој сервер или само за mp3-ки ќе е?

Која брзина на upload ја имаш ти? :)

Eko1 напиша:

ПС: Штом стане оперативно ФТП-то одма сакам усер за мене :icon_lol:
Дизајн ќе треба затоа што нема да иде преку FTP клиент најверојатно, туку преку прелистувач. Ќе може секој да се креира акаунт и ќе има некои правила на „однесување“. Останува да видиме Бидиков како ќе го „склепа“.

Само лоша работа е тоа што ќе има ограничување од 100мб за 1 фајл, така да заборавете на филмови и игри.

Acid напиша:
Само лоша работа е тоа што ќе има ограничување од 100мб за 1 фајл, така да заборавете на филмови и игри.
Хехехе, ќе се снајдеме ние за филмови, ако треба и 3гп ќе ги правиме па на мобилки ке ги гледаме :je:

Acid напиша:
Дизајн ќе треба затоа што нема да иде преку FTP клиент најверојатно, туку преку прелистувач. Ќе може секој да се креира акаунт и ќе има некои правила на „однесување“. Останува да видиме Бидиков како ќе го „склепа“.

Ќе се сецкаат со HJSplit или ќе се користат WinRar.part архиви. Ама ај уште не скокнат да не викам оп.

Иначе, доменот ќе биде srkaj.kajgana.com !

Кај ми текнуваат идеиве и сам не знам... :je:

Аха значи ке мора посебно да се регистрираме таму..... јас мислев дека ќе е нешто во склоп на форумов..... или пак скришно катче на форумов.... пошто колку толку ке се има некоја контрола.... вака штом кој секој ќе може да се регне и да "срка" може брзо да се "преоптерети"..... било како и да е..... чакам со нетрпение :je:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom