Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:se_moli:
Топ ви е идејава , доколку не е шега , одма одам утре да видам
Не баш паднаа разговори пред месец дена,и се виде дека идеата е лесно изводлива.
Среќен сум што и јас сум во тој тим од луѓе просек 26,јас им подобрувам просек со години.
Инаку првото издание е планирано за утре,2 април 2008 година.
Изданието ќе го нема денес вечер,како сите шупачки весници,туку утре во 7 саат во сите киосци во државата.
Не било априлилили вистина ке има кајгана весник... Браво за Кајгана. Има објавено и на насловна.
баш фино, ми се допаѓа идејата
утре си купувам еден кајгана весник, па малце да прокоментирам (позитивно и негативно) на форумов
со среќа и да станете најчитан весник, како што е во моментов најчитан интернет весник т.е. портал + Форум![]()
Се работи на тоа, само во преговори сме со Кајганџики па да има Кајганџика на денот, па на месецот, годината
И се што ќе биде во весникот ќе биде наше, нема да користиме гуглани фотки и слично![]()
Размислете малку.
Има ли подобар ден од овој да го најавиме весникот?
Впрочем,така беше испланирано за утре да излезе првото издание,наспроти конзервативноста кај другите весници кои почнуваат со издавање во понеделник.
Хм, го зедов. Не е нешо посебно ама има крстозбори и голем постер од Скулгрл, без облека и со само еден лист хартија во рака на кој пишува: не ги убивајте животните.
п.с.
Во следниот број јас ќе бидам, ама нема да биде целосен постер. Само еден од осумте делови. Така да, за секојдневна релаксација читајте кајгана, предпладне, попладне а богами и навечер.