Кајгана добива печатено издание

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
вторник 01 април

не верувајте на ништо освен на тоа што ќе го видите :)

Да да.Ќе има и печатено издание. Со секој купен примерок добивате и 2 јајца.Во секое викенд издание(заедно со викенд пакување од 10 јајца) на средината ќе има naked pictures(Во природна големина) од нашите “јавни“ фаци припаднички на понежниот пол,додека машките ќе ги има секој понеделник,среда и петок поради тоа што wошата администраторка El divino се закани со бојкот на целиот проект доколку не биде така.
Збунувачко ќе биде тоа што весникот ќе го има и по рестораните и кафаните така што кога ќе нарачувате Кајгана ќе мора да појасните дали сакате да јадете или да читате.
:):):)

Искрено се надевам дека не првоаприлска шега.:tapp:
Ако не е тогаш веке ми е омилено списание, оти одамна чекав да имам нешто кое ке ме занимава цел ден.....
И ве молам кажете , ке има ли и во другите градови (Велес) или само во Скопје?
Леле...одвај чекам да стигне:vozbud::vozbud::vozbud:

Хм, го зедов. Не е нешо посебно ама има крстозбори и голем постер од Скулгрл, без облека и со само еден лист хартија во рака на кој пишува: не ги убивајте животните.

п.с.
Во следниот број јас ќе бидам, ама нема да биде целосен постер. Само еден од осумте делови. Така да, за секојдневна релаксација читајте кајгана, предпладне, попладне а богами и навечер.

:se_moli: :)
Топ ви е идејава , доколку не е шега , одма одам утре да видам

Ако е вистина супер, ќе ми биде интересно и кога не сум дома...

Ако не, добра шега :)

На штандот на Нестле слушнав и бесплатни примероци ке има :)

Голема првоаприлска шега ке испадне ова.
Доколку не е, уште поголема ке испадне доколку админите мислат дека некој ке го купува весников :pos2:

Хах се согласувам со Миланез` на 1 Април не верувам на ношто освен на тоа што ке го видам:smir::pirat:

Не баш паднаа разговори пред месец дена,и се виде дека идеата е лесно изводлива.
Среќен сум што и јас сум во тој тим од луѓе просек 26,јас им подобрувам просек со години.

Инаку првото издание е планирано за утре,2 април 2008 година.
Изданието ќе го нема денес вечер,како сите шупачки весници,туку утре во 7 саат во сите киосци во државата.

Не било априлилили вистина ке има кајгана весник... Браво за Кајгана. Има објавено и на насловна.

баш фино, ми се допаѓа идејата :D

утре си купувам еден кајгана весник, па малце да прокоментирам (позитивно и негативно) на форумов :D

со среќа и да станете најчитан весник, како што е во моментов најчитан интернет весник т.е. портал + Форум :D

Се работи на тоа, само во преговори сме со Кајганџики па да има Кајганџика на денот, па на месецот, годината:)
И се што ќе биде во весникот ќе биде наше, нема да користиме гуглани фотки и слично:)

Размислете малку.
Има ли подобар ден од овој да го најавиме весникот?

Впрочем,така беше испланирано за утре да излезе првото издание,наспроти конзервативноста кај другите весници кои почнуваат со издавање во понеделник.

Хм, го зедов. Не е нешо посебно ама има крстозбори и голем постер од Скулгрл, без облека и со само еден лист хартија во рака на кој пишува: не ги убивајте животните.

п.с.
Во следниот број јас ќе бидам, ама нема да биде целосен постер. Само еден од осумте делови. Така да, за секојдневна релаксација читајте кајгана, предпладне, попладне а богами и навечер.

Цела модераторка машинерија се вклучила бре бре бре .. ама некако јове ве издаде со последниов пост :) голема грешка напрајл што го постирал ... :)

од ексклузивни извори дознав дека цената не е финална. испаднале ненадејни финансикси проблеми. сега на дневен ред моментално е рачуницата: дали да биде 1 денар или 2. најверојатно ќе биде 2 денари.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom