Кајгана добива печатено издание

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Занас во дијаспора ќе има ? :) абе објавено е на насловна за повеќето да се истрчат не само форумџиите ;) ај честито априлилилилилилиииии... :)

баш фино, ми се допаѓа идејата :D

утре си купувам еден кајгана весник, па малце да прокоментирам (позитивно и негативно) на форумов :D

со среќа и да станете најчитан весник, како што е во моментов најчитан интернет весник т.е. портал + Форум :D

ќе има во средина на весникот нешто во стил на "зграпчи го денот"??

ќе има во средина на весникот нешто во стил на "зграпчи го денот"??
Се работи на тоа, само во преговори сме со Кајганџики па да има Кајганџика на денот, па на месецот, годината:)
И се што ќе биде во весникот ќе биде наше, нема да користиме гуглани фотки и слично:)

Се работи на тоа, само во преговори сме со Кајганџики па да има Кајганџика на денот, па на месецот, годината:)
И се што ќе биде во весникот ќе биде наше, нема да користиме гуглани фотки и слично:)
мноооогу добра идеа, ми се допаѓа тоа, ама може и да има нешто сепак како зграпчи го денот:vozbud:

Голема пофалба за оваа идеја и нејзината реализација.

И уште поголема пофалба за тимот кој што е задолжен околу весникот.

Браво дечки, ептен ме израдувавте! Едвај чекам :vozbud:

Хмм...ова ме изненади...
Нели електронските медиуми требаше да ги заменат печатените???
Науката треба да оди напред...

Се шегувам, први април е, нели?

Интересна идеја.

мноооогу добра идеа, ми се допаѓа тоа, ама може и да има нешто сепак како зграпчи го денот:vozbud:
па, да де. голи ќе бидат форумџивките. во преговори сме со една од нив моментално, нема да ја откиреме. ќе почнеме со "bikini photoshoot". одма разголување нема да има, а ако има тоа ќе биде стилски и топлес макс.
така да биди во очекување...

Најпрво помислив дека е првоаприлска шега (уште мислам така), ама во случај да грешам (се надевам дека грешам), кеф ми е што ќе има и печатено издание :) (честитам)

јас уште не верувам во ова. Прилично сум уверен дека е добра првоаприлска шега.

Ако е вистина пред се ова ... супер е ми се допаѓа :vozbud:

а ако е прво априлска шега тогаш може стварно да се размисли и да се направи весников зашто сите се ЗА :)

Размислете малку.
Има ли подобар ден од овој да го најавиме весникот?

Впрочем,така беше испланирано за утре да излезе првото издание,наспроти конзервативноста кај другите весници кои почнуваат со издавање во понеделник.

Ако е ова се вистина браво ќе имаме несомнено интересен весник за читање:pipi:

леле тоооп..утре отсабајле пред школо еден кајгана весник, па може и ќе внимавам на часови:pos:
се надевам дека е вистина и дека не е првоаприлска шега:lollipop:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom