Кај ги снема џенцките на форумов?!

• Креатор на темата Креатор на темата Zaphod Beeblebrox
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Женските од форумов може да ги нема од два разлога.
Првиот е дека има многу јаки ебачи на форумов и сите екс форумџики сега шетаат со превртени материци и не можат да се оправат.....
Вториот би го поврзал со една ептен селска изрека често користена од предратни швалери и вика вака.... какво ебавање такво сеќавање...па сега талкаат ,трагаат по вистински мажјаци на другите форуми.:)......има нешто ,рекла циганката....

Џенцките од форумов отидоа да си бараат други машки оти овие не ги бивало, ниту за пуштање, ниту за во кревет...
И пошто не нашле подобри си се вратиле овдееее*.....

*можете да забележите по темава, women clan is back!!!

Џенцките од форумов отидоа да си бараат други машки оти овие не ги бивало, ниту за пуштање, ниту за во кревет...

Ајдеее... од кај тоа не ги бивало.. мене никоја не ме проба па да збори :P~

Samo ti i Paranoik.
Se baraat Dzenu, Natural-girl, Fortune, Divajn, La Espanola, Satori, Crazy in love, Sexylicious 007, Маwечко, Вештица, Скул грл, kit-katce, AnaMercury se vrati na kratko i pak ja snema, rossonerka, BON - JOVI, ada, The 'bitCH, Anastazija, marsovska, PSYtification, trite PokerFace, Maria i Tinna...i kup drugi xD
Kolku sum se smeela porano na komentari od devojkive, nemav ni profil togash xD
Good old times xD

И мене ми фали ada. :)

Samo ti i Paranoik.
Se baraat Dzenu, Natural-girl, Fortune, Divajn, La Espanola, Satori, Crazy in love, Sexylicious 007, Маwечко, Вештица, Скул грл, kit-katce, AnaMercury se vrati na kratko i pak ja snema, rossonerka, BON - JOVI, ada, The 'bitCH, Anastazija, marsovska, PSYtification, trite PokerFace, Maria i Tinna...i kup drugi xD
Kolku sum se smeela porano na komentari od devojkive, nemav ni profil togash xD
Good old times xD
Ете кој е крив :) Ти направи акаунт на форумов и сите фатија џаде :)

Ја сум џенцко :icon_lol:

tits_or_gtfo.jpg

:D :D :D

Ало, момци фер плеј!
Прв ја видов Индиско Оревче, не ја чепкајте сега :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom