Кај ги снема џенцките на форумов?!

• Креатор на темата Креатор на темата Zaphod Beeblebrox
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се осеќам дискриминирано :)
Добро и онака повеќето мислат дека сум машко, штом ми се обраќаат со друже и брат.:pos:

Женско? абе брат. о ја.. сестро де.. сеа дозанвам :\ Океј ете да не биде дискриминирана и рокнрола и она е активна ( ама ств мислев дека е машко ЛОЛ )

Епа чим никој не се тепа за тебе, те частам утре кафе !? Само немој да испаднеш и ти некоја бивша .... :S

Ејјј нее фер вака!!!
Рокенрола немој да одиш со него на кафе, и мене вака ме лажеше :pos:

Не ми расипувај сеа кафе и сфати веќе дека не идеме.. :P~

Не се прај дека ти си ме оставил. Не можев до пред некој месец да те откачам, секој ден ѕвонење, пораки ово оно глупости :)

Женско? абе брат. о ја.. сестро де.. сеа дозанвам :\ Океј ете да не биде дискриминирана и рокнрола и она е активна ( ама ств мислев дека е машко ЛОЛ )
Ето видиш. 90% од форумов пред да им кажам мислат дека сум машко. :tv:

--- надополнето ---

Таруно, бегај, те уништија.

Вкрстен оган тако зван женска беља..:)

--- надополнето ---

Хахаха.. а кој рече дека сум сингл !? :P~

Така ми делуваш по муабетов :star:

Ето видиш. 90% од форумов пред да им кажам мислат дека сум машко. :tv:

па судејки по никот нормално е :) него солушн за твојот проблем. најпаметно у титула или у потпис нагласи дека си женско : )

Од сигурни извори дознавам дека овој човек е сопственик на 90% од женските јузери на форумот.

reallyfatguyoncomput.jpg

НЕ ПАЃАЈТЕ НА СТАПИЦАТА !!!!

Цццц сите ли гледате Бандини, Малечката невеста итн, па се појави една џенцка со ник Индиско и одма се попаливте сите :)

А еве го спственикот на машките јузери
ruzan-tuzan.jpg

:tv:

еете ја причината зашто киднаа за пинта на кајчето џенцкиве :pos:

А еве го спственикот на машките јузери
ruzan-tuzan.jpg

:tv:

еете ја причината зашто киднаа за пинта на кајчето џенцкиве :pos:

Жити се праќај ми линк на ПП од сликава од кај ја најде, си ја ставам на фб да ми биде :)

Не се прај дека ти си ме оставил. Не можев до пред некој месец да те откачам, секој ден ѕвонење, пораки ово оно глупости :)

Оф леле.. пак сонуваш. Јас морав да сменам форум за да имам малку мир од тебе, ама еве пак тука си ме нашла.... Ах, сеа пак ќе треба да менувам... :/
л

--- надополнето ---

По кој муабет „ај на кафе“... Ти кафе пиеш со машки особи само коа немаш дечко !? Чудна филозофија бога ми или можеби имаше нешто друго на ум !? Хммм :P ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom