Кафулињата во БИТОЛА

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Pa sega e malku izmeneto ne e tolku dobro kako sto bese.Ama definitivno treba da odis vo Infinity,podobro mesto vo cela drzava nema:)

Pa najcesto sum GT od kaficite, od Diskotekite Infinity i Davidoff

Deep окапвам:) и со другарите во ОК (на Call of Duty :) )
и по Маршал Тито...тука можете да ме начекате секоја вечер :)

ragazza напиша:
Vodka , Bitola ne e mesto za takvi zurki , letoto beshe sandra Collins Heraklea i bese tolku glupo . Na Bitolcani poveke mu odi sex drugs i turbo folk , i ova go kazuvam BEZ navredi .

ne bi rekol:)

Па не сум за по кафичи. Не сум пушач а таму можеш месо да обесеш во ќоше и да се исчади за една вечер, а да не кажувам за алиштата и косата. Искрено пушењето ми смета. А за надвор (на лето) секаде е добро, не пребирам.

јас претежно одам во Лектира , и шо знам можи па дека цело друштво ми е таму па ми е интересно ама сепак музиката е ок и е супер местенце за провод...а инаку од другите кафулиња да ги наречам, не ми се допаѓа шо пуштаат српска музика , навистина ми е жал а јас сум фан на Македонска музика и баш би било 100 пати појако ако е така сигурно би одел, а има избор не да нема само јас дома имам музика да се пополни репертоар со навистина познати песни од 1 месец само со различна музика ама :toe: !

инаку сакам да одам на концерти како и журки да речиме со електронска музика...а за Инфинити би одел Четврток само или пак најдобро во Недела на Ретро:je: , нема гужви супер луѓе и уште посупер место. а Расчекор бев неколку пати последно и не бев непријатно изненаден :icon_conf што значи не би одел пак доколку нешто навистина добро се организира.

Ај според вас ...кои места се така СУПЕР човек да се изнажурка (турбо фолк и српски срања екслудед:) - не важат)?

Не мислам на места како DEEP, Лектира, Porta Jazz...btw кога ќе отвора „долната Лектира”? Во горното неам никогаш стапнато, мало ми е некако и пренадингано навечер...

Volkswagen напиша:
Ај според вас ...кои места се така СУПЕР човек да се изнажурка (турбо фолк и српски срања екслудед:) - не важат)?

Не мислам на места како DEEP, Лектира, Porta Jazz...btw кога ќе отвора „долната Лектира”? Во горното неам никогаш стапнато, мало ми е некако и пренадингано навечер...

па имаа казна од 2 месеци што значи за нешто помалку од месец,
мене таму ми е најпријатно, а за другите ...хмм...Дееп ми е досадно само понекогаш одам ама се релативно пошто зависи од луѓето со кои одам таму. а порта јазз е малку за постари и не би одел таму барем не навечер кога нема помлад од 25 години внатре.

информација за тие погоре Dafidoff што сакале да одат,а не биле од тука (или така некако)...го затворија! аш бубата,сега кладилница ќе го праеле (ќе ја проширват Deportivo). ич не сум јас иначе по тоа место,ама ај да ги нажалам тие што го сакале (бриииииичоооој! :) )
п.с. Апаш горна гимназија да не учеше (учиш) - тоа СМЕЈТЕСЕ , СМЕЈТЕСЕ ...ми е познато...

Смејте се смејте се..ама ќе се смејте ко ќе плачите... Борче по Математика беше мислам! Во нашиот клас то го кажа!

Можи да е и Болјеро! :)

а и да шо сакав да кажам. мене од кафулињава најпријатно ми е Intermezzo, па после до зори :) во Infinity, ама не секој викенд. и нешто многу мали сега почнаја да одат Intermezzo бе, ц,ц,ц........
факинг стареам......:toe:
:)

Абе инфинити ОК...ама ...некако народот ми е...„видете ме иам пари и иам јаки пички”...жените „ај да видиме кој е најубаФ и има најпоќе пари и по можност да има BMW"

тоа смејте се смејте се, е дело на мистер бојлер :) и тоа во мојот клас го лупна (ваљда за прв пат :) ) кога бев втора година горна (некаде 1999/2000 година). една другарка моја запишваше на една тетратка се шо ќе лупнеја крцко,бојлеро и сл. па после јас ги накуцав и на времето ко mIRC-ав имам напраено едно скриптиче и во него го лупнав фајлот. се мочаја луѓето од смеа, не верваја дека чоек (па и професор еееј!) може таква зелена да опали. и ме проколна некој ми фати вирус PC-то ојде се у п.м. и ден денес ми е криво :(

Умре Крцко знајш? Мммм...јасно!

а за Infinity, Волкси забелешката ти е ОК, ама (за среќа) не се сите таму такви. јас такви луѓе ич не ги е*ам ни три посто,и си ги оставам да си се филмат,нека си ги возат мерцедесите и ку*вите во нив у п.м. јас си се трудам да си поминам ОК,музиче,женска,пијачка и т.н.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom