Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и со другарите во ОК (на Call of Duty
)
ragazza напиша:Vodka , Bitola ne e mesto za takvi zurki , letoto beshe sandra Collins Heraklea i bese tolku glupo . Na Bitolcani poveke mu odi sex drugs i turbo folk , i ova go kazuvam BEZ navredi .

!
- не важат)?Volkswagen напиша:Ај според вас ...кои места се така СУПЕР човек да се изнажурка (турбо фолк и српски срања екслудед- не важат)?
Не мислам на места како DEEP, Лектира, Porta Jazz...btw кога ќе отвора „долната Лектира”? Во горното неам никогаш стапнато, мало ми е некако и пренадингано навечер...
)
во Infinity, ама не секој викенд. и нешто многу мали сега почнаја да одат Intermezzo бе, ц,ц,ц........

и тоа во мојот клас го лупна (ваљда за прв пат
) кога бев втора година горна (некаде 1999/2000 година). една другарка моја запишваше на една тетратка се шо ќе лупнеја крцко,бојлеро и сл. па после јас ги накуцав и на времето ко mIRC-ав имам напраено едно скриптиче и во него го лупнав фајлот. се мочаја луѓето од смеа, не верваја дека чоек (па и професор еееј!) може таква зелена да опали. и ме проколна некој ми фати вирус PC-то ојде се у п.м. и ден денес ми е криво