Кафулињата во БИТОЛА

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
JuveFan напиша:
Мене не ме земате? Гладно детенце ќе го оставите да умре за јадење а? :(

Ти бате, со мене. :pos2:
Ни Буре,ни Соренто, туку горе на Нижо Поле ќе те качам.
Во Оскар ќе си одиме јас и ти,да видиш шо пици прат, па башка во природа на свеж воздух! :zlo:

П.С Соренто е зад Долната, секој одмор таму се оди.:pos2:

`AnGe|4E` напиша:
Ти бате, со мене. :pos2:
Ни Буре,ни Соренто, туку горе на Нижо Поле ќе те качам.
Во Оскар ќе си одиме јас и ти,да видиш шо пици прат, па башка во природа на свеж воздух! :zlo:

П.С Соренто е зад Долната, секој одмор таму се оди.:pos2:

Мене ми се јаде и тоа многу !
Некој да не е за пица или такво нешто?

Фала за локацијата,ќе одам и ќе ја пробам пицата.....кој иди со мене?
Башка ќе се запознаеме....море дај да се собериме повеќе кајганџии,а? :3:

Jimmy напиша:
Фала за локацијата,ќе одам и ќе ја пробам пицата.....кој иди со мене?
Башка ќе се запознаеме....море дај да се собериме повеќе кајганџии,а? :3:

Колку битолчани кајганџии има на форум што викаш да се собереме повеќе? Некаде околу 10 сме, дај да одеме денес во тоа вашето пицеривче, ќе каснеме нешто и ондак ќе се испијаниме и во драгор :vozbud: :vozbud:

Пратете ситуација....јас можам денес после работа т.е. вечер кај 22ч. или во недела. Утре одам за Прилеп на пивофест.
Сепак,мислам да биде за в недела,да научат и другите дека ќе се бериме на :3:

Ахаааааа ,мене не ме викаш Јуве а а а а ?!?!?! ДОбро добро ке видиш ти убо.:(:( и јас сакам да дојдам со вас,ако ме земате ма.

MoNa` напиша:
Ахаааааа ,мене не ме викаш Јуве а а а а ?!?!?! ДОбро добро ке видиш ти убо.:(:( и јас сакам да дојдам со вас,ако ме земате ма.

Мона душиче за тебе ако треба ќе дојдам кај тебе ќе те облечам и че те носам на рамена до соренто :)
Тоа што мислиш дека не те викам беше еден апел за сите битолски форумџии и за тоа Jimmy како има време за да се собериме. Сите се поканети т.е. на тој што му се јаде и што му се пие, оти ако не пиете не треба да идете многу ќе биде недругарски од ваша страна :)

Juve,донт секирај се ти ке пиеме сокче аман шо се секираш ти .А инаку ете штом е така,те чекам да ме собериш,ке си се облечам сама не се секирај само ела ти земи ме :):):)Инаку муабетот е за Соренто да одиме на пица таке?:)

MoNa` напиша:
Juve,донт секирај се ти ке пиеме сокче аман шо се секираш ти .А инаку ете штом е така,те чекам да ме собериш,ке си се облечам сама не се секирај само ела ти земи ме :):):)Инаку муабетот е за Соренто да одиме на пица таке?:)

Сокче?!?!?:uvo: :uvo:
Не мислам сега да фатам вошки и да се стрижам, работата е да пиеме алкохол ти како мислиш да скокаме во драгор со сокче? :vozbud:
За Соренто нека биде мене не ми прави никаков проблем т.е. Jimmy сака таму да одиме. Со што сакаш да те земам со кочија или со точакот?:smir:

Hmm,кочија нека е ,чувај го точакот за други прилики:):):)Ете соренто нека е таму ке одиме за Џими онли.

MoNa` напиша:
Hmm,кочија нека е ,чувај го точакот за други прилики:):):)Ете соренто нека е таму ке одиме за Џими онли.

И уште стоиш на тоа дека ќе пиеш сокче? И тоа онли фор Јимми а?

Епа навечер или Соларис, Игучи,Магнет или пак ке го мериме корзото цела вечер :)

JeCILaDy напиша:
Еееј .. колку време немаш одено таму бе ? Нема малишани шо прат родендени, нема ни гужва. Баш е пријатно.

Знаеш кога е пријатно?Само кога нема шанса да најдеме место Буре и Ла Каса,е тогаш ни е најпријатно Соренто,од немајкаде,колку да не се вратиме дома,а во сите други случаи,се знае кај е најјакото:zver:

JuveFan напиша:
Колку битолчани кајганџии има на форум што викаш да се собереме повеќе? Некаде околу 10 сме, дај да одеме денес во тоа вашето пицеривче, ќе каснеме нешто и ондак ќе се испијаниме и во драгор :vozbud: :vozbud:

Ете се погодив во Битола мој роден крај,ме земате????Ор нот????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom