Кафулињата во БИТОЛА

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Мој избор :

Deep - најубаво топло чоколадо... и релакс атмосфера

Iguchi - Најубав Тоник :) (со се местоположба)

Pivnicata....za pivo....

Инфинити..за денсанје....

Како се викаше новиот кафич на Нервата? На местото на Порта Џез?

Како се викаше новиот кафич на Нервата? На местото на Порта Џез?

Мислам дека Легенд,не сум баш сигурен...ама без разлика сите местото го знат како Нервата хахахаа ејј замисли шо ти е историја на име кое владее од пред 100 години:)
Инаку многу ми се допага ентериерот

За мене најдобри се КОД, Данте,Камарите и то е то ..

„Јагода„...:pipi:
Ради ентериерот и муабетот...:)

Нај Oldschool кафана во Битола (барем од оние популарните што уште некако функционираат). Баш коментиравме пред некое време какви се работи можиш таму да отвориш...

Мислам дека Легенд,не сум баш сигурен...ама без разлика сите местото го знат како Нервата хахахаа ејј замисли шо ти е историја на име кое владее од пред 100 години:)
Инаку многу ми се допага ентериерот

„Кутриот“ Нерва....а отвори нешто „Кај Нервата“ го викаат...

За мене најдобри се КОД, Данте,Камарите и то е то ..

КОД на отворањето бев...не ми се чекаше ред и си заминав :))

Битола колку шо има кафичи нема ни цела македонија, само од кафе може да се живеј таму:)

Мој избор:

Hard Rock
Dante
Pit Stop
Rascekor
Shrek

Јас од Данте сум Најразочаран(услуга и квалитет на кафето)

Преферирам :
Милениум
Инн
Интермецо
Инстинкт
Симбол

ОД ноќните
Расчекор и Лектира

Нај Oldschool кафана во Битола (барем од оние популарните што уште некако функционираат). Баш коментиравме пред некое време какви се работи можиш таму да отвориш...

„Кутриот“ Нерва....а отвори нешто „Кај Нервата“ го викаат...

КОД на отворањето бев...не ми се чекаше ред и си заминав :))
Епа да го посетиш, ептен искулирано место :smir:

Јас од Данте сум Најразочаран(услуга и квалитет на кафето)

Преферирам :
Милениум
Инн
Интермецо
Инстинкт
Симбол

ОД ноќните
Расчекор и Лектира

Jaс за разлика од другиве, барем во данте колку толку поарна ми била услугата:) Иначе за услуга , незнам, али кафичите во битола (не сите ама едно 80 %) имаат катастрофална услуга.Келнерот уште да ти речи “Шо ми дојде во кафичов“
Истото и во прилеп се дешава не од други причини , туку што владее малограѓанското “Келнер сум и фаца сум во кафанава“

Код само еднаш сум била ама јако изгледа местото.
Битола грдо е шо нема многу разновидност во кафичите, се едно исто и брзо здосадва.
Камарите ми беше најоригинално од сите ама и тој ми дојде преку гла. Сега ми недостига :pipi:

Најбадијалџи луѓе сме ние во Битола имаш,немаш време за на кафе ке најдиш пола сат во денот па шо сака нека биди :pos2:

znae li nekoj da mi nabroi koi kafulinja postoele porano, da recam pred 10 god vo bitola?

А слушнав ГТ ќе отварале на местото од теранова?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom