Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам да купам за дома машина за еспресо. Битно ми е: да не биде на патрони, него со сипување на зрна или мелено кафе, да е добра/квалитетна и да нема голем волумен.
500 ќе треба да се фукнат за тоа?
Go pijav i jas do pred coronata.
Togas go najdovo ova novovo i povejce ne se vrajcam na Crema Aroma.
Zatoa sto Espresso italliano ima mnogu povejce Aroma i Intesitet.I jas obozavam Espresso kako Maslo
Ako si od tie sto pijat prodolzeno kafe togas Crema Aroma e odlicno.
Sega sakam da probam Barista Espresso italliano ama ne mi se davaat 20€ za KG.
Zaplajcam najcesto 10€
Иста земав. Со здравје да си ја служиш и сподели искуства со капсулитеФала баце. Еве се подновивПрегледај го приврзокот 276417
Секој предлог е добредојденИста земав. Со здравје да си ја служиш и сподели искуства со капсулите
(п.с ако си фан на еспресо најдов со вкус на лешник перверзија е)
moze li da pustis link za mashinata?Ако има некој дефект случајно, во Струмица имате добар сервис, ако треба некој ке му дадам инфо, чисто онака пишав можеби некој ќе му затреба. Поздрав, инаку од Јура нема подобра машина да знаете, малку е солена но вреди.
Препорачувам ти:Сакам да купам за дома машина за еспресо. Битно ми е: да не биде на патрони, него со сипување на зрна или мелено кафе, да е добра/квалитетна и да нема голем волумен.
500 ќе треба да се фукнат за тоа?