Kафански муабети

• Креатор на темата Креатор на темата YoucancallmeV
  • Време на започнување Време на започнување
Е ако те, ако ви фалат тагирајте ги, ќе напраиме место на масата.

Кога шетам со мојте комшии кучкари е ко кафана се разглобува политичката ситуација, секој тврди дека знае како да ја направи државата функционална за после 5 минути да регресира енергијата на жалење и не бе не ништо од нас муабети... а кога машко почнува да кука и да се жали тоа е почеток на крајот. Арно ама поминува млада ливадарка со отворено деколте и со насмевка не поздравува... и сите одма се ревитализираат, веднаш во сите проработува исконскиот драјв и базичната причина за твојто делување во светот - цицки.
И цицките се губат од видно поле ама муабетот одма се подига на повисоко енергетско ниво со многу по кохерентни и реално изводливи примери како да ја опрајме државата.
од 3:00 до 3:15, така и ние :D

Последно уредено:
Поздрав до лепо мушко друштво на маса број 5, со најдобриот клип на Синан, добри зборови, имиџ на Мајкл Џексон во Трилер, а движења ко Нео у Матрикс. Уживајте и на здравје!

@YoucancallmeV zenite na forumot, site 4 na broj se zalat deka se cuvstvuvale zapostaveni i degradirani radi naslovot na temata i ne mozele da doprinesuvaat vo diskusiive, pa aj tamu vidi so nekoj nadlezen neka smeni naslov vo nesto po female friendly :) .
Ete ona maski neka go trgnat od naslovot, unisex neka bidi kafancevo :D

@YoucancallmeV zenite na forumot, site 4 na broj se zalat deka se cuvstvuvale zapostaveni i degradirani radi naslovot na temata i ne mozele da doprinesuvaat vo diskusiive, pa aj tamu vidi so nekoj nadlezen neka smeni naslov vo nesto po female friendly :) .
Ete ona maski neka go trgnat od naslovot, unisex neka bidi kafancevo :D

Ако бе, немам против, ја кога ја отворив кафанава бев малку под влијание на една руска етилалкохолова напитка, па излезе прималниот словен у мене :D

Ако бе, немам против, ја кога ја отворив кафанава бев малку под влијание на една руска етилалкохолова напитка, па излезе прималниот словен у мене :D
Smeni go naslovot :)

Ајде дур чекаме Златко да го смени името, повелете во темава, @bijons @cholismo @Aceso и сите други дами, се извинувам за шовинистичкото име, бев под влијание на C₂H₅OH кога ја градев и отварав кафаната.

Back
На врв Bottom