- Член од
- 16 јули 2021
- Мислења
- 1.813
- Поени од реакции
- 3.366
Е ако те, ако ви фалат тагирајте ги, ќе напраиме место на масата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako ja postavi temata, strogo pendrek party.
Zabraneta za kucinja i zeni![]()

од 3:00 до 3:15, така и ниеКога шетам со мојте комшии кучкари е ко кафана се разглобува политичката ситуација, секој тврди дека знае како да ја направи државата функционална за после 5 минути да регресира енергијата на жалење и не бе не ништо од нас муабети... а кога машко почнува да кука и да се жали тоа е почеток на крајот. Арно ама поминува млада ливадарка со отворено деколте и со насмевка не поздравува... и сите одма се ревитализираат, веднаш во сите проработува исконскиот драјв и базичната причина за твојто делување во светот - цицки.
И цицките се губат од видно поле ама муабетот одма се подига на повисоко енергетско ниво со многу по кохерентни и реално изводливи примери како да ја опрајме државата.

.
Таман се, една да пее, една да готви, една да чисти и една да служи.@YoucancallmeV zenite na forumot, site 4 na broj se zalat deka se cuvstvuvale zapostaveni i degradirani

Ако бе, немам против, ја кога ја отворив кафанава бев малку под влијание на една руска етилалкохолова напитка, па излезе прималниот словен у мене@YoucancallmeV zenite na forumot, site 4 na broj se zalat deka se cuvstvuvale zapostaveni i degradirani radi naslovot na temata i ne mozele da doprinesuvaat vo diskusiive, pa aj tamu vidi so nekoj nadlezen neka smeni naslov vo nesto po female friendly.
Ete ona maski neka go trgnat od naslovot, unisex neka bidi kafancevo

Smeni go naslovotАко бе, немам против, ја кога ја отворив кафанава бев малку под влијание на една руска етилалкохолова напитка, па излезе прималниот словен у мене![]()

Како?Smeni go naslovot![]()
Ne mora vo kafanski, mozi ednostavno vo domakinski muabeti posto neli site tuka koj od koj podomakin i podomakinka e@Zlatikevichius може ли името од Машки кафански муабети да се смени само во Кафански муабети.