Kафански муабети

• Креатор на темата Креатор на темата YoucancallmeV
  • Време на започнување Време на започнување
danke schön
Автоматски споено мислење:

Ајде сега, штом ќе има жени, да потскренам малку и да стаиме по некој умен постер на ѕидоиве, иначе монотоно:

1788351637676.png

Последно уредено:
Ајде дур чекаме Златко да го смени името, повелете во темава, @bijons @cholismo @Aceso и сите други дами, се извинувам за шовинистичкото име, бев под влијание на C₂H₅OH кога ја градев и отварав кафаната.
Епа како што е редот, добро ве најдов

IMG_7066.jpeg

@YoucancallmeV Ќе те колни до трето колено @ComfortablyNumb за поканата :ROFLMAO:

Ручекот напраен, кујна исчистена, можам в кафана да седнам.
Добре ве најдов, и бидете со усул малку оти во ПМС сум:backa:
3691.jpg

@YoucancallmeV Ќе те колни до трето колено @ComfortablyNumb за поканата :ROFLMAO:

Ручекот напраен, кујна исчистена, можам в кафана да седнам.
Добре ве најдов, и бидете со усул малку оти во ПМС сум:backa:Прегледај го приврзокот 486358
Јас денес не правам ручек, ќе одам на ручек/вечера. Не можам секој ден ручек.

Инаку ја читам книгата Спас од Исидора Бјелица. Има една реченица во која се пронајдов: “Имам срце на очајна домќинка, заробено во мозок на сафражетка”. Денес изгледа мене ми преовладува мозокот на сафражетка.

Што убаво на времето имав само 50-тина теми што ги следев и знаев дека нема да ми се појави нотификација од нешто што поим немам што е или не ме интересира. Сега - ќе ми пише некој да средам воведно мислење или да сменам наслов во некоја тема или да опоменам некого и автоматски после тоа ја следам и таа тема (сега се 620 вкупно). И после чуди се зашто ти се појавува во нотификации мислење на @Aceso со некаков алкохолен пијалак со име на еден вид кит. Дур укопчам и го поврзам муабетот (плавуш бев пред да станам ќелав), т.е. дур ми падне жетонот што кој к** е мислењето, поминале 3 минути. И после немаш време. Е па немаш. :D

Што убаво на времето имав само 50-тина теми што ги следев и знаев дека нема да ми се појави нотификација од нешто што поим немам што е или не ме интересира. Сега - ќе ми пише некој да средам воведно мислење или да сменам наслов во некоја тема или да опоменам некого и автоматски после тоа ја следам и таа тема (сега се 620 вкупно). И после чуди се зашто ти се појавува во нотификации мислење на @Aceso со некаков алкохолен пијалак со име на еден вид кит. Дур укопчам и го поврзам муабетот (плавуш бев пред да станам ќелав), т.е. дур ми падне жетонот што кој к** е мислењето, поминале 3 минути. И после немаш време. Е па немаш. :D
Тоа е премиум руска водка Злате. Ако сакаш ти да частиш кавијар, идеална комбинација е тоа. :D

Денови ли се – денови модераторски маки големи! Да се нашалиме :D
Фала за брзата реакција, шала на страна.

Тоа е премиум руска водка Злате. Ако сакаш ти да частиш кавијар, идеална комбинација е тоа. :D
Абе се тоа ОК. Ама дур ми падне жетонот зошто јас добивам нотификација за премиум руска водка со име на кит...

Мелем, мене белугата ми е голема слабост, ретко ја наоѓам веќе по Скопје. Ми делат прво место со Столи Елитот. Какви француски греј гусови, геј гусови, ништо тоа, пренаплатена вода за перење нозе.

Мелем, мене белугата ми е голема слабост, ретко ја наоѓам веќе по Скопје. Ми делат прво место со Столи Елитот. Какви француски греј гусови, геј гусови, ништо тоа, пренаплатена вода за перење нозе.
Јас не дека сум некој пијач, ама понекогаш знам да се напијам чашка-две или шише од нешто што не е пиво. Ама од се останато водка, премиум - непремиум, ми е најсрање алкохол. Нит вкус има, нити мирис. Водичка што те гори. Па и солна киселина истиот ефект го има. :D

• Љубов
Reactions: wot
Тука да пробаш

Абе се тоа ОК. Ама дур ми падне жетонот зошто јас добивам нотификација за премиум руска водка со име на кит...
Еј Злате, бај д веј што би кажаја њот, Белуга да, е бел албино кит.
Ама поточно кд е у питање Белуга водка, заштитен знак ву е Белуга Есетра, риба која гу има само по руски реке, Касписко Езеро и Црно Море.

Добар кафански фанфакт муабет.
Живели.

Еј Злате, бај д веј што би кажаја њот, Белуга да, е бел албино кит.
Ама поточно кд е у питање Белуга водка, заштитен знак ву е Белуга Есетра, риба која гу има само по руски реке, Касписко Езеро и Црно Море.

Добар кафански фанфакт муабет.
Живели.
Си најдов јас совршен пијалак, инаку. Е сеа за по кафана не знам дали го има, ама за по дома, во последниов месец 2 шишиња смачкав:

1788355417879.png

Благичко, со арома на јаболко. Ко ликерче да пиеш. А после 3-4 чашки ко ќе те здрви...

На здравје! :pijanco:

Back
На врв Bottom