Кафански факултет / Што пие кафаната?

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој пијалак најчесто го конзумирате?

• Вкупно гласачи
    181
Сериозно ова? Не си станал некое сабајле и да сакаш да се отселиш од куќава од смрдеата?
Добри 4 години не сум мириснал вино, конкретно бело а мешање со сок е уште погадно. Чисто само.
Црвеното преку зима знае да биде ок.

Инаку, шток. Ако нема тиквешка или квалитетна домашна. Го нема у анкета. Ама и него го неам препиено од лани.

Годинава 2-3 пати сум бил пијан и тоа ради текили.

Па, ми се нема десено да ти кажам право, а и немам мамурлак од пиење. Додуша ретко пијам пластика, обично Стоби македонско бело/црвено или картонските од Сковин или Тиквеш од 3 литра што се. Пак се нешто подобар квалитет од тие 3 литра за 150. :)

Рики отвара најаки теми:cuc:.Инаку алкохолот е уметнос нема тука силење.
Пијам све што ќе ми дојде,сум бил пијан милион пати.Али увек сум држел некое ниво,увек сам сум си идел дома,у ретко кога ништо не сум памтел,ок сум имал дупки у меморијата,али тоа е супер наспроти,све остало.Ја генерално имам мака сабајлето,у неколку наврати сум се молел да не умрам,и сум лажел дека веќе нема да пијам:D.Едно од најлошите пијанства беше кога се направив саксија со виски.Почнав со Ред Лабел,па коњак ,у меѓувреме едно другарче донесе Џек,и нели лаком гз,мора и од тоа да се проба,и се знае.Абе не знам ја тоа некад да ми се десило,не ни осетив дека ме фати,другар ми вика,абе све ок си беше,наеднаш блокада.После 2 сата од ко се отрезнив,нормално рокнав ладно пивце да се освестам:D

Тазе полнолетници ќе одберат - пиво
Жените - бело вино
Мажите - ракија или виски

децата - узо, џин јегер, вотка, вињак итн

Жените - бело вино

Јаоо у сите четири се пронајдов у пм, баш тие ги имам избрано :D

Воглавно ракија, пиво, и шток (виски кога ќе извади некој и на ретки пригоди) избегавам бели алкохоли , вотка и џин пошто го вадат нејдебилното во мене. Не сечам со сокови и ред були пошто многу боли глава, коктели не пијам пошто немам естроген.
Од мезиња поштувам сланина и сирење( за ракија) ресани( да. да, ресани за шток) , салати не сум голем фан aли зелка еве може...

тоа.. :icon_lol:

Vodka strogo, ili so schnapps ili sex on the beach, nekat moze I bloody Mary, ako nema sostojki ide fino I so gatorade, vodka e himna I ustaf.

Zimno vreme moze I vino ali crno.

Vodka strogo, ili so schnapps ili sex on the beach, nekat moze I bloody Mary, ako nema sostojki ide fino I so gatorade, vodka e himna I ustaf.

Zimno vreme moze I vino ali crno.
Јас за џабе не викам, женско не е за у кафана... И кафаните више не се тоа што беа.

Жените - бело вино

Ја мислам треба да дадеш предлог полнолетство да се стекнува на 26 години.

Морав :D:D .. Задолжително кој го нема гледано ! :P

Има ли кандидати за пријавување?!:angel:

Бејлис имам дома, Џејмисон ќе земам од Тобакото на враќање, ама шо к*р е тоа Гинисс?! Да не е некој енерџи дринк само. Еднаш испив пола Ред Бул, окорен бев цела вечер, со еден куп алко во мене .... За малце ќе ја решев економската криза.

@КвикСилвер одговорил Пиво на анкетата.
Ама Квик дрско лаже!
Квик во кафана пие исклучиво Кока Кола[DOUBLEPOST=1440156144][/DOUBLEPOST]
Морав :D:D .. Задолжително кој го нема гледано ! :P

Има ли кандидати за пријавување?!:angel:

Бејлис имам дома, Џејмисон ќе земам од Тобакото на враќање, ама шо к*р е тоа Гинисс?! Да не е некој енерџи дринк само. Еднаш испив пола Ред Бул, окорен бев цела вечер, со еден куп алко во мене .... За малце ќе ја решев економската криза.
Гинис ти е злато, пиво.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom