Кафана

Кажете некоја кафана кај што има помлади и кај што има убава атмосфера :)
Два Елена...бев прошлиот викенд не беше лошо, атмосфера на ниво и млади ептен :)

dion u cetvrtok (y) 50% na site zestoki pijacki, plus legendarniot panki, isklucivo mladi luge idat

Може да ми кажете,вака и од искуство "Kај Маршалот" дали да очекувам добар провод за нова година?Дали е онака приступачно и сл.

Може да ми кажете,вака и од искуство "Kај Маршалот" дали да очекувам добар провод за нова година?Дали е онака приступачно и сл.

„Кај Маршалот“ има одлична атмосфера. Не сум славела нова година таму, али вака за викенд е многу ок. Опуштено, весело, претежно има млади луѓе, има жива музика, ефтина пијачка, храната е солидна. Певацот е малце смешен, али ако испиеш доволно ќе ти биде интересен :D

За ,,Златно Буренце’’ - некоја пофалба /поплака? Вечер ќе идам, па да знам шо ме чека :D

Добро е ко за ефтино кафанче,се пуши надвор а убаво е заградено и не е ладно..има нешто демек пеач,убава храна само гласна им е музиката..

Добро е ко за ефтино кафанче,се пуши надвор а убаво е заградено и не е ладно..има нешто демек пеач,убава храна само гласна им е музиката..
Башка пеачот од телефон ги чита и ги пее песните :pos:

Како велат постарите се е од мака излезено па и темава така, мислам дека фали една тема за кафани низ Скопје а дефинитивно и за низ Македонија па затоа ја отварам темава за предлог кафани и ,,искуства" што би се рекло.
Што е најбитно кај е кафаната, има жива музика нема, каква е храната мислам дека се најбитните работи за кафана сите ги знаеме поголемиве кафани Дебар Маало, Скопски Мерак, Бомска, Кафана Дома Илинден, Две капки и слично ама има уште многу други што не се толку познати па да се споделат.

Конкретно мене ми треба кафанче со староградска музика за во недела (т.е утре ) дајте некој предлог а за кафани подобри покрај тие погоре би ги издвоил Спортска Меана, Гостилница Југ, Одисеја, Мезе Бар сите се во Скопје.

Lira kaj masinski, Dva Elena, Skara bar kaj Forza I toj Iv kaj rampa bea dosta solidni kako hranata taka i atmosfera mda vo posledno vreme nekako neam apetiti za vo kafana ko porano

Деччччки, идат преубави денови така да Кафана му е мајката со добро друштво а и фамилијарно !!!! пишете дај те предлог искуства каде има добра храна, атмосвера, услуга, критика, пофалба итн. итн.

Attachments

• Kafana-Logo-Black.png
    Kafana-Logo-Black.png
    181,9 KB · Прегледи: 6
Друже, под надница да не си со темиве?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom