Каде во градов прават најубави пици?

• Креатор на темата Креатор на темата Elena F.Sinatra
  • Време на започнување Време на започнување
Плава лагуна,порано.Сеа не сум јадел по пицерииве.

• Mecho's кај нас у Скопје... најубава пица во Скопјево
  • Leonardo во Охрид. Ниедна пица не се споредува со таа ммммм

Енрико, кога нема гужва. инаку може да изџиткаат мастраф по неа безврска :)

до сеа најуубава пица сум јадел у фуфо и у капиштец ... незнам како се викаше тоа таму.. у близина на сити знам дека е...

Гледам многу гурмани и љубители на пици(кој може да не е) па да бидете добри и да ми дадете информации(локации) на веќе постираните локации како
Балила, Џорџо, Енрико, 511, Леоне ??????:toe:
Инаку мој предлог е FLASH кај сет-нет2 карши скопјанка пристојни цени преполни пици мастрав прсти да си изедеш а поготово што имаат едни пица сендвичи со кулен ммммммммммммммммммммммм

во 511 не ми се свиѓаат пицие иц не ми се вкусни за останативе локации не знам ама добра пица имам јадено во Ања нависитна добра.

U leptokarija ziveam sekoj den jadam od ENRIKO:vozbud:ednostavno ne moze covek da odolee:toe:

Балила - полна и превкусна пица.
Енрико - вложуваат во дизајнот:pos2: (со плетенка околу пицата, сусам, и уредно наместени печурки)
Џино - одамна немам отидено, но на ланскиот роденден на другарка, ептен ми беше вкусна капричиозата од таму.
Во Битола во Фратели јадев убава пица. Во Прилеп, мнооогу долго го памтев вкусот на пица лепчињата со тири сос во Леоне, а и пицата исто!:pipi:
Охрид- Коза Ностра, мммм!

И јас барем 2 пати дневно јадам во Енрико.Таму сум како дома,сите ги знам!Од газди до конобари и пица мајстори и останат персонал.Стварно се екстра,веќе одамна работат по HACCP,и се им е на завидно ниво.Малку малку па нешто ново има.Сега имаат нови сендвичи и тестенини а тирамису даваат гратис после 22 часот ма милина!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom