Каде во градов прават најубави пици?

• Креатор на темата Креатор на темата Elena F.Sinatra
  • Време на започнување Време на започнување
Тука не јадам толку често,затоа дома ми е најубава.
Во струмица иам пробано само во 23-ка и бонита летово.
Не лошо ама може бити боље.

За мене најдобра пица има во Џорџо во Аеродром.

Мене засега favourit ми е Енрико... Не штедат на мастрав ич... Али што да не, можеби знаете некое подобро место, каде што се подарежливи?

Ако ти е за мастраф каде ставаат највише, ке ти направам пица и ке ти дадам едно црево салама за накај дома:vozbud:

Абе дома најубава пица мама или баба зависи кој ја прави али не е голема разликат и двете прават убава пица ако некој не вберува го чекам на гости.. кандидати? хахахах

еее да да да даа!!! и плус Џино..:)
Ама знаеш дека во Џино има многу алиментарни токсоинфекции, т.е труења со храна?
Јас порано постојано јадев таму, ама кога една другарка си ги истури цревата, а и ред други... Едноставно се откажав, т.е најдов побезбедно место:nesvest:

Ако ти е за мастраф каде ставаат највише, ке ти направам пица и ке ти дадам едно црево салама за накај дома:vozbud:
Не фала, не јадам месо...
Додуша правам исклучоци, ама не за салами...

Пред некој ден јадев прекрасна пица во Балила.
Искрено, се изненадив колку беше доба.
Браво, дечки (и девојки ;) )

Пред некој ден јадев прекрасна пица во Балила.
Искрено, се изненадив колку беше доба.
Браво, дечки (и девојки ;) )
Сите ја зборат Балила, не сум пошла таму,
а чекај тоа ресторан е, или пицерија, или само пица на парче оди?

Гледам многу гурмани и љубители на пици(кој може да не е) па да бидете добри и да ми дадете информации(локации) на веќе постираните локации како
Балила, Џорџо, Енрико, 511, Леоне ??????:toe:
Инаку мој предлог е FLASH кај сет-нет2 карши скопјанка пристојни цени преполни пици мастрав прсти да си изедеш а поготово што имаат едни пица сендвичи со кулен ммммммммммммммммммммммм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom