Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај некој нека ми каже кога резервирате на букинг одма ли плаќате и со какви картички се плаќа? И може ли само да се резервира а да се плати таму директно? И некои други слични страни на оваа а проверени ако знаете пишете.
Па другар бев таму пред едно 4 години и реално местото не е за со девојка. Пијани и дрогирани, голи на секој чекор, кога поминуваш поред кафич, клуб те влечат за рака те убедуваат да влезеш. Плажите и не се баш нај нај, нечисти се, морето одиш 2 км за водата да ти биде до стомак, луѓето повеќе по базените се бањаат. Храната не е баш ефтина ако одиш подобро од дома носи си. Ако одиш преку агенција очекувај дека сместувањето ќе биде скроз различно од сликите, јас се разочарав. Ефтино е да изнајмиш скутерче некое( за 35 евра го возев 3 дена) или кола можеш за да прошеташ повеќе плажи. Сума сумарум не би отишол повторно, едноставно не ми се допадна башСакам да прашам дали на кавос може да се помине мирен одмор со прошетки, со женска, дали има добри плажи и какво е воопшто местото, ако ги изоставеме затворениците![]()
зашто нема да си свесен у кој момент, од која страна и кој се' не ќе се дрзне да ја зграба девојка ти за газ ...и други такви „ситници“![]()