Каде може да најдам - Здравје edition

• Креатор на темата Креатор на темата MajMyH
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може некој совети за витамини/апчиња напитоци за сила/енергија за повеќечасовна работа ...

Пробиотици.Користи ли некој,и кои???
http://forum.kajgana.com/threads/Кефир.66444/

Каде можам да си набавам боца кислород?
Знам дека е старо прашањево, ама прашај си во складовите на Технички Гасови. Ги има во повеќе градови низ државата.
Болниците, државни и приватни, сите работат со нив. Работат и со приватни лица, а сите други што продаваат вакви работи се препродавачи на нивните продукти (освен ако не се сменило нешто во скоро време) .

Кој му треба вакво нешто од охридскиот регион, можам да му дадам и директен контакт (од човекот што го држи тамошниот магацин на Технички Гасови).

empty-capsules.jpg

Дали знае некој дали може да се најдат некаде во мк празни капсули?

И уште едно прашање, доколку се порачаат од нет природни суплементи за исхрана како на пр. витамини, екстракти од плодови, тревки и сл. или пак гореспоменатите празни капсули, дали тоа е дозволено за увоз т.е. дали би поминало на царина, пошта?

Дали некој може да ми предложи некои легитимни онлајн аптеки каде што можам да порачам Propecia и дали има друг начин да стигнам до лекот во Македонија пошто како што слушнав го нема во нашите аптеки?

Дали некој може да ми предложи некои легитимни онлајн аптеки каде што можам да порачам Propecia и дали има друг начин да стигнам до лекот во Македонија пошто како што слушнав го нема во нашите аптеки?

Propecia од 2013 е избришан од централниот регистер на лекови и е забранет поради низа на нус појави. Главен застапник за МКД до 2011 беше Еурофарм а кога он го раскина договорот од 2012 продолжи 101HairClinic. Можеш да прашаш во HairClinic они најдобро ќе ти објаснат. Во Белград до скоро можеше да се најде во поснабдените аптеки но и од таму полека го снемува затоа што таму се разви приказна дека е лек кои го намалува истенчувањето на влакното предизвикано од андрогенетска алопеција условена од генетски или хормонски фактори а не како што се мислеше дека помага за растот и згуснување на косата кај мажите. Потоа се ,,јавиле,, некој особи кадешто по употребата на лекот либидото им паднало на нула итн итн. За разлика од тука и од Белград во Загреб се продава нормално.

Kade moze da se najde tableti Miorel vo mk. Po zegin i eurofarm gi nema.

Каде може да најдам стегачи за скочен зглоб, како што се на сликиве?

1467431_235487403284392_1839236150_n.jpg

1533872_251000248399774_1425141866_n.jpg

Занемарете ги круговите и стрелките, ми требаат стегачите за скочен зглоб. Фала

Каде може да најдам стегачи за скочен зглоб, како што се на сликиве?

Занемарете ги круговите и стрелките, ми требаат стегачите за скочен зглоб. Фала
Провери во Medicus Help, разгледај на сајтот или оди до таму, можеби ќе се најде нешто слично.

Кaј мoжaм дa испитaм тестoстерoн и др хoрмoни пo рaзумнa ценa?

Има ли нешто за стабилизирање на хормоните најискрено прашувам :D, ке полнам наредниот месец 26 полудувам цело време мислам на :sekcza:, а немам каде да ја потрошам целата таа енергија, и да имам ке ме пријави во полиција за мањак 100%

Има ли нешто за стабилизирање на хормоните најискрено прашувам :D, ке полнам наредниот месец 26 полудувам цело време мислам на :sekcza:, а немам каде да ја потрошам целата таа енергија, и да имам ке ме пријави во полиција за мањак 100%

бром, го употребуваа на времето во касарни и интернати

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom