macko i
Локален шериф
Имаш нептун,техномаркет..Ми треба некаков универзален држач, поточно постоље за телевизор, значи не за на зид, туку постоље - статично, кое би пасувало на секој телевизор.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш нептун,техномаркет..Ми треба некаков универзален држач, поточно постоље за телевизор, значи не за на зид, туку постоље - статично, кое би пасувало на секој телевизор.
Неколку нафрлени согледувања:
- акциските цени им се одлични, ако начекаш да има нешто што ти одговара
- чат пат држат интересни работи
- нема некој огромен избор ама тоа што има често се производи со добри оценки на сајтови како Амазон (така да можеш да се информираш горе-долу што купуваш)
- на пример ранци и друга опрема од Miltec се супер (за парите)
- ок однос, коректни се и за давање попуст ако изнакупиш куп работи
Еднаш на неколку години влегувам ама се на се во неколку наврати имам купувано подоста работи од нив и немам поплаки... ОК освен за локацијата, малку безвезе е за паркинг околината.
Gledam prethodno imate pisano za rotring ama postari se objavite pa dali gi ima uste istite knizari nekoj da kaze kade ima seuste rotring tehnicki molivi.
Fala
SkopjeГо има во повеќе книжарници низ МК.. Пиши од кој град си и ќе ти кажам каде да бараш.
Skopje
Literatura u city mall nemaa prasav bash ke vidam u bunjakovec fala tiВо Литература во Ситимол,Ист гејт и Буњаковец.
Literatura u city mall nemaa prasav bash ke vidam u bunjakovec fala ti
Fala ti mnМоже тоа што го бараш го немаат инаку во нивните книжарници има Ротринг. Ако нема и во другите контактирај го увозник Офис Експрес.
Побарај во Office Plus, има на сајтот:Gledam prethodno imate pisano za rotring ama postari se objavite pa dali gi ima uste istite knizari nekoj da kaze kade ima seuste rotring tehnicki molivi.
Fala
fala ti mnПобарај во Office Plus, има на сајтот:
https://www.officeplus.mk/filterSea...&sid=true&isc=true&orderBy=0#/noFilterApplied
Имаат продавници низ цело Скопје (скоро во сите трговски/молови):
https://www.officeplus.mk/продавници
Завчера зимав технички моливи Rotring од Office Plus од SCM...fala ti mn![]()