Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали може да купам само оној дел од полначот за лап топ кој оди од штекерот до адаптерот?
Не би требало да имаш проблем во Анхоч (ако не знаеш што бараш земи со го неисправното со тебе), ако случајно не најдеш во анхоч веројатно ќе најдеш во Логин Електроникс (иако овие се за нијанса поскапи)

Каде можам да најдам восочен ленен конец? Од тип што се користи за шиење книги? Исто така каде се продаваат поголеми игли за истата намена?

Магнет за фрижидер потсетник за да запишувам на него нешто?

Вакво нешто има ли во Џамбо да побарам? Само ве молам не ми давајте линкови од АлиЕкспрес Амазон и слично затоа што не ми се чека за ова повеќе недели да ми стигне.
81dFYmn4MbL._AC_SL1500_.jpg

90946-a4-frizhider-magnet-otstranliv-izbrishe-crtae-i-pishuvae-izlet-magnetna-tabla-frizhider-poraka-odbor-magneti-za-da-se-napravi-lista-memo-podloga-beleshki.jpg

Вакво нешто има ли во Џамбо да побарам? Само ве молам не ми давајте линкови од АлиЕкспрес Амазон и слично затоа што не ми се чека за ова повеќе недели да ми стигне.

Баш вакво немам забележано во Џамбо.
Таму има магнети А4 формат што може да се искористат за ваква работа, но не се за пиши-бриши, страната за пишување им е како боенка. А баш добро се лепат на фрижидер.
Имаше и мали кружни магнети (Ф10) и малку поголеми елипсовидни.
(Нема да сум дома деновиве, ќе ти пратев слики како изгледаат, имам од сите 3).
Пиши-бриши табли можеш да побараш таму или во други продавници за играчки, па може да искомбинираш некако.

Баш вакво немам забележано во Џамбо.
Таму има магнети А4 формат што може да се искористат за ваква работа, но не се за пиши-бриши, страната за пишување им е како боенка. А баш добро се лепат на фрижидер.
Имаше и мали кружни магнети (Ф10) и малку поголеми елипсовидни.
(Нема да сум дома деновиве, ќе ти пратев слики како изгледаат, имам од сите 3).
Пиши-бриши табли можеш да побараш таму или во други продавници за играчки, па може да искомбинираш некако.
Кога ќе можеш прати слики.

Сега најдов нешто во Office plus

Aма не знам дали може на ова да се пишува и брише со маркер.

Сега најдов нешто во Office plus

Aма не знам дали може на ова да се пишува и брише со маркер.
Види и ова:

ама е за пишување со креда

Види и ова:

ама е за пишување со креда
Знам за ова имам видено. Мене ми требаше за на фрижидер да не го лепам на вратата од фрижидерот плус дакам да пишувам на него со маркер што лесно се брише.

Ако не најдам поголемо од тоа што го има Office plus и ако не е тоа што барам ќе нарачам од Алиекспрес.

Последно уредено:
Знам за ова имам видено. Мене ми требаше за на фрижидер да не го лепам и да оставам флеки на вратата. Ако не најдам поголемо од тоа што го има Office plus и ако не е тоа што барам ќе нарачам од Алиекспрес.
На сликите е прикажана и употреба на фрижидер, па би можело да се искористи и така.
Евенутално да го комбинираш со А4 магнетите од Џамбо (мислам беа околу 40-50 денари парче) за да не остава флеки. Така ќе можеш да покриеш погоголема површина.
Мене единствено би ми пречело што се пишува со креда, заради евентуална прашина и бришење.
Инаку магнетот од OfficePlus би требало да е тоа што бараш, ама нема опис па не знам со што се пишува.

81dFYmn4MbL._AC_SL1500_.jpg

90946-a4-frizhider-magnet-otstranliv-izbrishe-crtae-i-pishuvae-izlet-magnetna-tabla-frizhider-poraka-odbor-magneti-za-da-se-napravi-lista-memo-podloga-beleshki.jpg

појди у книжара имаш книжни лепенки ако ти треба потсетник, многу попрактични него ова да трошиш маркери магнети што ти ја знам.

појди у книжара имаш книжни лепенки ако ти треба потсетник, многу попрактични него ова да трошиш маркери магнети што ти ја знам.
Имам такви. Не ми се допаѓа од изглед естетски.

Оваа магнетна табла е одлично што цело се "закачува" на вратата, црна боја и е убаво естетски за око цело залепено без да мора секој пат да одлепувам залепувам.

HTB1iXyMXovrK1RjSszfq6xJNVXaN.jpgКаде може да најдам вакви хартиени кеси што може повторно да се затворат како зиперка??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom