Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе проверам во Матица деновиве, Крш како што гледам на нет е само за детски производи
Имам пријател што има го сетови за продажба. Ако си заинтересиран, да ти пуштам број у пп.

Каде можам да најдам,епоксидна смола,резин и поевтини акрилни бои

Нешо панк рок прстени кај нас да се продаваат? Местенце некое да не знаете? Знам порано имаше еден рок-метал шоп у Лептокарија али више нема. Нешо друго?

Каде можам да најдам,епоксидна смола,резин и поевтини акрилни бои
Имаш во Арачиново во селото каде има погон кои произведуваат кади истиот тој продава смола,мата прашај во самото село ке те упатат

Дечки кој правел или знае кој правел магистерска/семинарска на Европски факултет ? Ми треба само логото од насловната страница да ми го даде да го копирам .... Пишете ми во најкус можен рок.. Благодарам

Некој да знае каде во Скопје се продаваат вакви (евтини) кутии за чување рачни часовници? На Али се 20 и кусур долари, како за споредба.

61Ly9Zk33zL._SL1000_.jpg

Некој да знае каде во Скопје се продаваат вакви (евтини) кутии за чување рачни часовници? На Али се 20 и кусур долари, како за споредба.

61Ly9Zk33zL._SL1000_.jpg
Можно е да има во JYSK :)

61Ly9Zk33zL._SL1000_.jpg
Еј знам дека има во Carpisa ама не знам која цена се, да одиш да прашаш.

Каде продаваат вакви стил капи низ Скопје? Како на сликава барам баш.Дали ги има во Сити Мол? Сакам 2 да земам.

41vQbIyE6JL._UL500_.jpg

Каде продаваат вакви стил капи низ Скопје? Како на сликава барам баш.Дали ги има во Сити Мол? Сакам 2 да земам.

41vQbIyE6JL._UL500_.jpg
Легендата вели кога некој извадил ваква капа од глава, се појавила коса.
Unconfirmed.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom