Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
прашањево можеби не е за темава но немаше посоодветна тема...
Каде се пријавува нефункционално улично светло?
Во општина.[DOUBLEPOST=1516138667][/DOUBLEPOST]
каде можам да купам копчиња за панталони?
Па најверојатно по пазар поконкретно женски пазар.

Wu-Tang Clan( Rap was better before) маичка или СТР2 дуксер?
За познатите СТР2-дуксери контактирај го од СТР2 Блажеј Атанасовски на Фејсбук. А можеш и сам да си испринташ кастм и СТР2 и Ву Тенг некаде во Скопје кај што принтаат, на пример Интермедиа прес, тоа е во Капиштец.

Каде може да се најде трипод за телефон ? Знам дека на алиексперс има но порачките од ноември не ми се стигнати.

rBVaEVfGb7SAQIsEAAFJX_oxEt0379.jpg

Исто ми е потребно и макро леќи за телефон.

Дали некој знае каде можам да најдам сет од дрвена (од бамбус) лажица, виљушка и нож и стапчиња.

Open_Avocado_800x800__91079.1366327299.1280.1280.jpg

Онлајн ги има да, ама шипингот е изгор скап колку незнам колку сетови да купиш.

Каде има да се испринтаат фотографии во 12x17 димензии?

upload_2018-1-26_16-51-28.png Некој да не знае каде може да се нарачаат овие од европа а да биде по разумна цена шипингот. Или ако има некој што ќе иде скоро во Дубаи, да ми набави вакви, жива зараза се :D Или евентуално некој да не знае у европа поточно каде ги има, па ако има некој нашинец ќе ја наредиме :D

Шо бричови се користат за да ти изгледа лицето мазно? Сабајле во 7 се бричев, еве сега веќе почнав да боцкам и ми се познава црно на лицето. Сум загледал некои луѓе тазе бричени, абе ништо не им се познава како да немаат брада.

Шо бричови се користат за да ти изгледа лицето мазно? Сабајле во 7 се бричев, еве сега веќе почнав да боцкам и ми се познава црно на лицето. Сум загледал некои луѓе тазе бричени, абе ништо не им се познава како да немаат брада.
Не е до бричот, на крај треба контра да се бричиш:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom