Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Вакво нешто кај нас, за маици печатење, или да барам од нет.

81V3GLdmdgL._SL1500_.jpg

Дали некој знае мајстор што репарира гума за чизми Планика ?

Здраво дечки, каде би можел да купам парче плексиглас, отприлика 40х40цм ми требаат ?

Дечки банкомат на Стопанска ми проголта Payoneer картица. Шо да им речам коа ќе се јавам утре. Пошо не е од нив картицата да не има некои процедури? Некој со сличен немил настан? xD
ќе им кажеш дека ти ја лапнало картицата и готово, ќе ти побараат некој глупости знам зашто мене еднаш од друга банка ми ја лапна ги контактирав паѕонеер да испратат допис до банката цива е картицата ова она со податоци за тебе и немаш мака после тоа ќе ти ја вратат

За во дневна соба од колку лумени се најдобри за очите штедливи сијалици?
И дајте предлог за продавница од каде да ги купам, сакам да сменам за во сите соби, исто и за во работна соба ќе ми треба за читање ако има разлика?

За во дневна соба од колку лумени се најдобри за очите штедливи сијалици?
И дајте предлог за продавница од каде да ги купам, сакам да сменам за во сите соби, исто и за во работна соба ќе ми треба за читање ако има разлика?
za citanje 6400 kelvini (ladno bela) a za normalno 2200 do 2700 kelvini (topla zolta)
a jacinata po zelba.

Каде може да се стрела со пиштол во Скопје, освен на Камник?
Мислам на стрелиште, клуб и слично...

Office Shoes освен во Сити мол има ли на друго место?

Каде можам да најдам парчиња од плута? Значи не цела плоча или како и да се вика :))) туку некаде кај што ги имаат во мали димензии. Ми треба конкретно за нешто во врска со рачна изработка (да бидат во големина А5,А4...) ?

Каде можам да најдам парчиња од плута? Значи не цела плоча или како и да се вика :))) туку некаде кај што ги имаат во мали димензии. Ми треба конкретно за нешто во врска со рачна изработка (да бидат во големина А5,А4...) ?
Па би требало да си купиш плоча, па да си ја исечеш на парчиња А5,А4. Не верувам дека продава парчиња од плута баш во таа големина :D

Види во Бриколаж. Во летото кога бев мислам дека таму имаше. Големина од прилика 30 на 50цм, и дебелина околу некои 7мм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom