Во продавниците на СтружанкаКаде да најдам квалитетни бели подкошули со куси ракава (по можносто од македонско производство) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во продавниците на СтружанкаКаде да најдам квалитетни бели подкошули со куси ракава (по можносто од македонско производство) ?
ќе им кажеш дека ти ја лапнало картицата и готово, ќе ти побараат некој глупости знам зашто мене еднаш од друга банка ми ја лапна ги контактирав паѕонеер да испратат допис до банката цива е картицата ова она со податоци за тебе и немаш мака после тоа ќе ти ја врататДечки банкомат на Стопанска ми проголта Payoneer картица. Шо да им речам коа ќе се јавам утре. Пошо не е од нив картицата да не има некои процедури? Некој со сличен немил настан? xD
za citanje 6400 kelvini (ladno bela) a za normalno 2200 do 2700 kelvini (topla zolta)За во дневна соба од колку лумени се најдобри за очите штедливи сијалици?
И дајте предлог за продавница од каде да ги купам, сакам да сменам за во сите соби, исто и за во работна соба ќе ми треба за читање ако има разлика?
pisi mi ppДали некој знае мајстор што репарира гума за чизми Планика ?
Гтц , Рамстор центарот.Office Shoes освен во Сити мол има ли на друго место?
Па би требало да си купиш плоча, па да си ја исечеш на парчиња А5,А4. Не верувам дека продава парчиња од плута баш во таа големинаКаде можам да најдам парчиња од плута? Значи не цела плоча или како и да се вика)) туку некаде кај што ги имаат во мали димензии. Ми треба конкретно за нешто во врска со рачна изработка (да бидат во големина А5,А4...) ?
Види во Бриколаж. Во летото кога бев мислам дека таму имаше. Големина од прилика 30 на 50цм, и дебелина околу некои 7мм.Каде можам да најдам парчиња од плута? Значи не цела плоча или како и да се вика)) туку некаде кај што ги имаат во мали димензии. Ми треба конкретно за нешто во врска со рачна изработка (да бидат во големина А5,А4...) ?