Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе ај малку помош. Може ли да се најдат негде оние зелените ранци уште во југославија што ги давале како војнички се така со дебели врвци се врзуваат слушнав дека луѓе што работеле во МВР дека од МВР ги земале?
Барај по огласи. Јас имам едно ранче се прави и на 2 рамки, и на една подолга, како поштарско, со 2 прегради и кожни ремчиња. Незнам дали за такво прашуваш, ама јас моето го земав скроз ,,ново'' за 200д. од панаѓурот.

Здраво ☺
Знае ли некој кои аптеки работат 24/7 во аеродром?
@Ajifos* барај на гугл овој податокнили оди до некоја аптека обично на аптеките има залепено лист со дежурните за тој месец

Здраво ☺
Знае ли некој кои аптеки работат 24/7 во аеродром?
Аптеката Зегин што е во самата Железничка и Виола кај Лесковачка, бар за тие знам:)

Дали низ Скопјево има вакви машинки за цигари?

Ме фатија малку емоции за некое старо време и ми текна на песната од Супер Бинго што ја пееше Џамбазов „Играј супер бинго златно супер бинго стани и ти дел од бајката“, ја има ли некој на мп3 да ја постира, ја барав по нет ја нема, а жива зараза беше :)

Каде можам да најдам Скопје оригинал течност за зипо
Во Морнар кај Рампа мислам дека има и мислам дека има во трафиката веднаш до Спортлајф кај економското во Кисела Вода, во доста трафики можеш да најдеш. И на Битпазар мислам дека има.

Некој што патувал за Хрватска со автобус да сподели искуство со кој превозник е најдобро да се патува? :)

Некој што патувал за Хрватска со автобус да сподели искуство со кој превозник е најдобро да се патува? :)
Исто е единствено има разлика само во цената мислам дека Руле турс е за 5 евра поевтин од Хисар

Дали има некој идеа кај би мо=ел да најдам вакво нешто низ скопјево?

make-a-studded-leather-jacket.jpg

Јас имам добро зачувана, слична на горенаведената, колку даваш?
Абе да знајш кој сум ќе ми ја даеш за бесплатно XDD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom