Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Алтернатива за стакло за трпезариска маса? Пошто масава, непуштена, е 90 х 120. Гломазно и тешко би било ако имам потреба да ја пуштам до 160 должина, па да треба да го вадам стаклото, а стакло 6-ка со димензии 90 х 120 би били бајаги тешко :confused:.

Како да поминам најбезболно со трансфер на пари од Германија во Македонија, се работи за поголема сума и ми треба алтернатива со што е можно помала провизија?

Може негде у Македонијава да се купат полици за книги или слабо таа работа многу барам?

Може негде у Македонијава да се купат полици за книги или слабо таа работа многу барам?
Интересно прашање. Провери во Хубо, Бриколаж, посебно во Меркур. Имаат полици од иверица и дрвени, во разни димензии, како и држачи

Каде во СК има дресови на Македонија? Фудбалски, ракометни било какви?

Vidi na tie standovite na plostad sto prodavaat suveniri i takvi stvari.[DOUBLEPOST=1502544765][/DOUBLEPOST]
Како да поминам најбезболно со трансфер на пари од Германија во Македонија, се работи за поголема сума и ми треба алтернатива со што е можно помала провизија?

Zavisi dali stanuva zbor za fizicko ili pravno lice.
No, probaj preku Stopanska.

Prefrluvav pari za Slovenija i mi naplatija samo 600 den za depozitot vo evra. Samiot transfer nemase nikakvi trosoci.

Можеш да видиш во ГТЦ имаше една продавница за дресови, знамиња, патики и некои такви работи, мало/тесно продавниче е или да нарачаш преку www.fanshop.ffm.mk .

Ми интересира каде може да најдам очила или било каква заштита за очите од долго седење пред пц. Почнувам нова работа која бара 8 саати седење пред пц, а од зрачењето на екранот ме болат очите и главата. Стварно секоја помош ми е добредојдена.

Ima vo sekoja optika. Cenite se dvizat okolu 1200 po staklo.[DOUBLEPOST=1502545072][/DOUBLEPOST]

Merkur, Avtokomanda. Ama samo lazici, mislam, prodavaat.

Секој трансфер на пари подлежи на проверка во зависнот од износот на парите бидејки велиш поголема сума тогаш биди спремен да го докажеш и потеклото на пари и секако да платиш одреден данок во Македонија ,сето ова е поради спречување на перење пари

Секој трансфер на пари подлежи на проверка во зависнот од износот на парите бидејки велиш поголема сума тогаш биди спремен да го докажеш и потеклото на пари и секако да платиш одреден данок во Македонија ,сето ова е поради спречување на перење пари
Western union не става ли ?

Незнам каде да прашам па ај тука. Сакам да купам сараунд (или двд) и кога ке го приклучам со тв-то звукот да си иде преку сараундот но кај еден другар кога ке упали ЈуТјуб на тв само му се префрла на звучниците од телевизорот. Може ли да се направи се да иде преку сараунд да оди се?

ХЕЛИУМ ???? Или онака балони со хелиум, за глупирање ми е нормално :D

ХЕЛИУМ ???? Или онака балони со хелиум, за глупирање ми е нормално :D
Помини низ Луна Парк или во Веро Центар, сигурно ќе најдеш балони со хелиум. А ако ти треба конкретно фирма за хелиум, еве ти ја оваа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom