Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Го барам она видеото со тие луѓето кога се маваат по чело( :facepalm::facepalm::facepalm:)па неможам да го најдам, може некој знае како беше? :D

Дали знаете некоја добра книга напишана од некој спортист? Фудбалер или било што , така книга за мотивација , за посветеност

:)IMG_20170401_175402_985.jpgIMG_20170401_175351_725.jpg IMG_20170401_175402_985.jpg IMG_20170401_175351_725.jpg
Дали знаете некоја добра книга напишана од некој спортист? Фудбалер или било што , така книга за мотивација , за посветеност
Еве ти како за тебе.

Од Кире Лазаров 7.

Дали е можно да се најде грамафонска плоча од Тоше Проески ? Ако е можно, каде ?

Дали знае некој каде во Скопје можам да најдам упаљач со клубот Интер?

Некој случајно да не знае некаде да се продава парфемов во МК?
21602.jpg

Да ми предложи некој каде да извадам најбрзо лекарско уверение за продолжување на возачка.....На татко ми му бараат да вади по ново или ке му ги извадат Ц и Е категорија ако не вади лекарско по новиот закон....Значи приближно некој нека ми каже цена колку е и место за да брзо брзо заврши работа утре....Фала однапред.

Луѓе ми треба едно ЦД од изузетно значење, се работи за компилација на EurоHouse i EuroTrance од DJ Robin, CD то го имав до скоро време но другарче коа ја продаде колата му остана у колата и така почнаа моите кризи, Ако некој успее ја најде целата компилација следува дебело частење :pijani:

Еве подетални информации

R-5928313-1408515377-7761.jpeg.jpg

R-5928313-1408515377-7282.jpeg.jpg

R-5928313-1408515377-2505.jpeg.jpg

ПС: у случај да го најде некој нека си го симне и за себе бидејќи траките се лудило :)

Да ми предложи некој каде да извадам најбрзо лекарско уверение за продолжување на возачка.....На татко ми му бараат да вади по ново или ке му ги извадат Ц и Е категорија ако не вади лекарско по новиот закон....Значи приближно некој нека ми каже цена колку е и место за да брзо брзо заврши работа утре....Фала однапред.
Цената се движи од 850 - 1300 денари, а ти го издаваат за некои 40 минути. Мој совет ти е да не го вадиш во Медика Плус, премногу ладен однос и остри погледи во рок од тие 40 минути, а иначе таму е 1250 денари:D

Дали случајно некој знае каде по интернетов можам да најдам точни информации за години на градење на сите трговски центри во Скопје? Поточно, ми треба информација кои трговски центри се градени во осумдесеттите години...
Се здробив од гуглање, и најдов само дека ГТЦ е 1973 завршен со изградба...

Каде можам да најдам во Скопје вакво (слично) знаме за надворешна употреба во продавница. По можност да е од цврст материјал, нешто меѓу гума и пластика. Тоа што сакам да го заменам почна да се распаѓа после 20 години :)
1002629.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom