Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали се споменува колку вежба , како тренира или поише е за неговото семејство и потекло ?
Искрено да не те лажам не знам, бидејќи ниту јас ја немам сеуште книгава.

Порано знам дека се продаваа на Топ Шоп едни како пенкала со кои ги премачкуваш забите и личат силно бели. Знае некој каде можат да се најдат и по која цена?:)

Марама за на глава, машка?

Порано знам дека се продаваа на Топ Шоп едни како пенкала со кои ги премачкуваш забите и личат силно бели. Знае некој каде можат да се најдат и по која цена?:)

Kupi si bel lak za nokti. Ne znam zs bi staval takvo nesto na zabite:facepalm:

Конкретно за пенкала не знам, ама ми кажаа дека на Али Експрес имало по ниски цени нешто како лампа за избелување заби. Види побарај таму.

Каде можам да најдам вакви ногари за биро (статични, и со симплиситчки дизајн?) во солопром нема.

V1F2pVy.jpg

Каде можам да најдам вакви ногари за биро (статични, и со симплиситчки дизајн?) во солопром нема.
Мислам дека ги има во Блажич. Ама, нема да бидеш многу среќен со цената

Барам некој што принтаат маици, принтот да е подобар квалитет а не после едно перење да се изљупи, и да праќаат по карго.

Конкретно за пенкала не знам, ама ми кажаа дека на Али Експрес имало по ниски цени нешто како лампа за избелување заби. Види побарај таму.
Знам, имам видено дека на Али Експрес се продаваат такви работи, дури и по долар два, но од таму најмалку нешто би ставил на забите. Дури и облеката од таму ми е сумљива:D

Знам, имам видено дека на Али Експрес се продаваат такви работи, дури и по долар два, но од таму најмалку нешто би ставил на забите. Дури и облеката од таму ми е сумљива:D
Да, знам, сумљиви се, ама другарка ми зеде оттаму и ги избели забите за некој степен.

А зашто не си појдеш во некоја Стоматолошка ординација ке ти го исчистат каменецот и ке ти ги обелат забите со полирање на истите а имаат и средства за белење на истите

Барам некој што принтаат маици, принтот да е подобар квалитет а не после едно перење да се изљупи, и да праќаат по карго.

На Зелен пазар има еден клучар кој исто принта маици и квалитетот е супер.

А зашто не си појдеш во некоја Стоматолошка ординација ке ти го исчистат каменецот и ке ти ги обелат забите со полирање на истите а имаат и средства за белење на истите
Каменец немам, а и тој малку што го имав што нормално е и да се појави го отстранија со ултразвук и секако ги исполираа забите, но сепак таа боја не е таква каква што јас сакам. Иначе прашав кај неколку стоматолози за белеење на заби и сфатив дека не сум баш за тоа, затоа што ем цената е висока, ем не ти гарантираат некое драстично избелување, ем ти викаат дека има веројатност забите да ти се уништат (дентинот да станел посунгересто ткиво), па затоа и барам некое нештетно решение.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom