Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
1240539.large.jpg

кај да најдам ваква трака???

1240539.large.jpg

кај да најдам ваква трака???
Јас имам купено таков во бриколаж ама цената малку е соленко затоа пак има во тинекс истото такво како што купив од бриколаж и поефтини се.

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Кај може да се најде во Скопје, Куманово?

glass-tube-bongs-2.jpg

Каде може да се најде во Скопје место кај што се продаваат привезоци од Шпанија,Италија итн итн ?

Каде може да се најде во Скопје место кај што се продаваат привезоци од Шпанија,Италија итн итн ?
Во ГТЦ во подрумот имаш две продавници за спортски реквизити и на прв спрат во близина на Спортвизион уште една.

Брат ми е камионџија, за брзо време му е роденден сакам да му купам наочари, добри, квалитетни, ``шоферски`` некој што стварно ќе му користат и ќе му помогнат.. не само колку да се каже ``носам наочари за сонце``...
Каде низ Скопје има? И кои вие би ми ги препорачале како добри наочари за сонце за човек кој искача од камион 2 пати месечно. :)
До 100тина евра.

каде можам да го најдам парфемо том форд нероли порфелино небитно дали оргинал или на точење ... и цена

Sent from my iPhone using Tapatalk

каде може да најдам коцки (LEGO)?

најголем избор има во КРШ на трети во сити мол, а има и во другите продавнички за деца на истиот спрат, исто вое теа колорс во гтц на влезот од страната на плоштад
[DOUBLEPOST=1466157607][/DOUBLEPOST]најголем избор има во КРШ на трети во сити мол, а има и во другите продавнички за деца на истиот спрат, исто вое теа колорс во гтц на влезот од страната на плоштад

Знае некој каде може да се купи boardgame играта Монопол, али да биде македонска верзија.
Ко копиљ имав ваква верзија, памтам беше жолта кутијата со зелени букви пишуваше Монопол, ама само еден Господ знае кај ми е, ако не сум ја фрлил.
Така да ако постои уште ова или па ако излегла во меѓувреме некоја нова верзија на македонски Монопол да ми каже од кај да го купам.

Знае некој каде може да се купи boardgame играта Монопол, али да биде македонска верзија.
Ко копиљ имав ваква верзија, памтам беше жолта кутијата со зелени букви пишуваше Монопол, ама само еден Господ знае кај ми е, ако не сум ја фрлил.
Така да ако постои уште ова или па ако излегла во меѓувреме друга верзија од македонски Монопол да ми каже од каде можам да ја купам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom