Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
images

Некој што изработува чаши од керамика и би можел нешто вакво да изработи? Ја има на амазон и некои други амерички сајтови, ама не доставуваат до Македонија...

Зип лок кеси каде во скопје може да се најде. Во ДМ Нема друго место?

images

Некој што изработува чаши од керамика и би можел нешто вакво да изработи? Ја има на амазон и некои други амерички сајтови, ама не доставуваат до Македонија...
Провери истово дали мојш да го најш на Ибеј.

Провери истово дали мојш да го најш на Ибеј.

Пробано. Ненајдено :) На крај од Амазон преку Германија ќе ја зимам, па кога ја земам, тогаш :)

Некој да препорача добар сервис за мобилни телефони кој врши замена на скршено стакло?

Фала однапред.

Preporacajte mesto so ubava hrana vo Ohrid, bez razlika dali e nesto meso, pizza, riba eventualno.... :D

Preporacajte mesto so ubava hrana vo Ohrid, bez razlika dali e nesto meso, pizza, riba eventualno.... :D
Аре ќе те сољупет ој купи си нешчо од на продавница:D Абе ој купи си компири замрзнати и спржите, тој ќе ми барал места. Абе оди бегај:D
Пица Виа Сакра стар дел на Орид наспорти црква Света Софија. Карши Виа Сакра го имаш Пенда со ресторанон Света Софија домашна и интернационална кујна таму ти е поскапо после дан ми речиш "Леле мајко оти не ми кажа?".
Ресоран Далга од мал плоштад:facepalm: (Долна Порта) движиш према црква Св. Софија на 150тина метри од лева страна ти е. Убо е, али спреми го џебот дан ме колниш после.
Имаш пред Далга ланџ бар Ноа (Арката на Ноета:D) ок е местоно и имат попристапни цени.
Порта (Тргни го резето дан влеза со си порта:D) реалтивно ново место тазе реновирано, то ти е као некој ланџ бар, храната ти е ок али е цените се високи. Ти се најџвит одма наспроти старо пристаниште, после Капетанија одма ти е до ресторан Чун на чошот.
Позади Порта (Триумфална Порта:facepalm:) имаш кафанче Под Друм кај Тајна неочекви услуга кизнајт каква, али имаш добро јадење, сармичиња, колбавчиња, турлитава, пиперки и макала, по нормални пристапни цени.
Десно од Под Друм во сокакот надолу према плоштад на 80-100тина метри од десна страна имаш Немо Пица, ок место, пица уба и не многу вискоки цени.
Од Плоштад лево периферија, значит движиш по кеј ги имап следниве места:
Белведере скара одлична, домашна и интернационална кујна, амбиент одличен супер место за касвење, горе долу ти е поефтин од Далга, Чун, Момир и Тино.
Сити Палас имаш голем избор на храна цените се ок.
После имаш Ирски Паб Даблин мојш исто да му мезниш тука. Инаку е поскап со 20, 30, 40+ денари на пијалаци и храна него ли Ирски Паб Балабанс (тој ти е наспроти судон).
Тино имат добра кујна то е одма до Даблин но цените ти се в небо кренати, али то е шо ќе прајш.
Ресторан Опера, релативно ново место, тазе отворено, морска храна, џиџи миџи, пици и остали работи. Ок е и не е скапо, ново е и мојш да здивниш немат гужви.
Куба Либре после мостон, ланџ бар, имет добра храна, убо е местенцено и ти е малу поскапо, али се јајт.
Шо сакаш уште? Дан сакаш и мени да ти кажам?:D
Имат еден куп места, али ак ти ги пишам ќе требит 7 дена да останиш а и ќе се пропрајш во меот:ROFLMAO:

Carlsberg пиво во кој маркет можам да најдам? И цена ако знаете.

Carlsberg пиво во кој маркет можам да најдам? И цена ако знаете.
Баш пред некој ден видов у Рамстор у Сити Мол. Мислам дека не беше скапо.

Каде може да најдам ефтин салон за еротска масажа?

kade da najdam psiholoski testovi onie so razlicni formi krugovi?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom