Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Го уредувам станот и при крај сум ако може помош ми требаат лајсни али не класични туку вакви.... ви благодарам прееееемногу !!!gtfggf.png

Каде може да се најде ВОСОК за МУСТАЌИ во ова наше сиромашно Скопје? :гомце::toe::drk:

Dm, Cosmos - проверено и нема... затоа прашувам

Некое место на Партизанска, кај Лептокарија, кај оваа продавницава GARY за кинески ствари, правеле алерго тестови или нешо слично преку електроди/жици штипки на палците а у?
Некој да знае како се вика, веб сајт, контакт?

Го уредувам станот и при крај сум ако може помош ми требаат лајсни али не класични туку вакви.... ви благодарам прееееемногу !!!Прегледај го приврзокот 146768
Е добро де ова се стандардни пластични бели лајсни барај кај што се продава : Ламинат, ламперија , плочки и слично.

Некое место на Партизанска, кај Лептокарија, кај оваа продавницава GARY за кинески ствари, правеле алерго тестови или нешо слично преку електроди/жици штипки на палците а у?
Некој да знае како се вика, веб сајт, контакт?

БИКОМ (ПЗУ ТОМЕ КОСТАДИНОВ) се вика, контакт немам, веб-сајт како што барав, не најдов :D

Zip упaљaчи? Кaде се мoже дa нaјдaм?
П.с.
не би билo лoшo и пoевтини дa се :)

Мaшкa aлкa вaквa, кaде? Имa ли нa Бит Пaзaр?210-tan-brass.jpg

Да не знае некој каде гравираат пенкала во Скопје и отприлика како се движат цените?

Знае ли некој кај можам да најдам ефтин брзинометар за на велосипед?Нарачав од алиекспрес ме заебаа и не ми стигна но ми ги вратија парите.Во Џамбо можно ли е да има?

Крем за коса од Субрина вакво паковање има некој сретнато по маркетиве?
Се отепав од барање во веро и тинекс и не видов вакво.

Крем за коса од Субрина вакво паковање има некој сретнато по маркетиве?
Се отепав од барање во веро и тинекс и не видов вакво.

Тука ја имаш кремата:

http://hairshop.mk/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=58&Itemid=193

Не сум сигурна, ама мислам дека нарачки прават само за фризерски салони.
Имаш контакт број подолу на страната, може да се јавиш и да прашаш дали вршат достава за било кој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom