Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде можам да најдам,но да биди за мобилен и колку пари би било ?
Gopro-Accessories-Set-Chest-Belt-Head-Band-Wrist-Strap-Monopod-Go-pro-Hero-5-4-3.jpg

Квалитетни и скапи во Сити мол. Евтини на пластичарска улица.

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Каде можам да најдам вакво гумено?

12483740_779145158880555_361514664_n.jpg

Каде во Скопје (осем во продавничката во ГТЦ приземје) можам да најдам продавници што продаваат роба од Винка Виница[DOUBLEPOST=1451826311][/DOUBLEPOST]
Каде можам да најдам вакво гумено?

12483740_779145158880555_361514664_n.jpg
Во продавници што продаваат спортска опрема и опрема за боречки вештини...има една во ГТЦ во подрум...таму сигурно има

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Kade mozam da najdam dobri zimski rakavici, ne za na sneg, tuku obicni, za sekojdnevna upotreba? Preporacajte :D

Каде може да најдам чепчиња за уши, нема да сум во ептен гласна средина, но моментално ми треба комплетна тишина за учење ?

Каде може да најдам чепчиња за уши, нема да сум во ептен гласна средина, но моментално ми треба комплетна тишина за учење ?
Во Аптека,има два типа

Каде во Скопје (осем во продавничката во ГТЦ приземје) можам да најдам продавници што продаваат роба од Винка Виница[DOUBLEPOST=1451826311][/DOUBLEPOST]
Во продавници што продаваат спортска опрема и опрема за боречки вештини...има една во ГТЦ во подрум...таму сигурно има
Во драчево има продавница што продава од Винка Виница работи.

Шо пари е еден скејтборд? Генерално вака као се движат цените во зависност од квалитетот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom