Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде го извади бе да ти ебам :D хахахахах[DOUBLEPOST=1451136459][/DOUBLEPOST]Дали има некаде низ Скопјево вакви чудесии :D

Мачмалоу? Ако не најдеш, јас ќе ти донесам, или ќе ти пратам по пошта. :)

што е ова бе на тампони за во уста ми изгледаат :icon_lol:
Хахахаха мачмелоу :D[DOUBLEPOST=1451137642][/DOUBLEPOST]
Мачмалоу? Ако не најдеш, јас ќе ти донесам, или ќе ти пратам по пошта. :)
Даааа, никаде нема, никаде :(
Нема ни во ВЕРО мајката да им ја заебам окупаторска :D

Постои ли локација во Скопјево кај што се продаваат асални чипови за покер?

Ја мислев ќе бараш да се лечиш тој гледај го..
ONTOPIC:
Јас незнам у скопје кај има ама од ebay земав чипови што идат со актовка за 50$.
Custom-300-Piece-Poker-Chip-Set-W-Silver-Aluminum-Case_20090800840.jpg

Еве што има внатре

Постои ли локација во Скопјево кај што се продаваат асални чипови за покер?

Јас тие што ги купив имаа ,,рок на траење" се додека не почнавме да играме, за недела дена почна бојата да им искача и почнуваа да се лупат а ми ги наплатија 1900. Е сега едно другарче ги купи овие и е презадоволен, слични се како тие на @Тоде Гранката

Некој добар водоводџија за промена на вентил на вертикала во зграда ?

Да не знае некој дека можам да најдам од тие касетките за у кола за радио шо се поврзуват со 3.5мм приклучок за у тел. Знам дека онлајн можам да порачам има ги ама не ми се чека 2-30 дена
На овакви мислам
cassette.jpg

Прашав во темата за Часовници али и тука да прашам пошто сметам дека е далеку почитана од горенаведената дали има шанси да се најде реплика на G-shock (потенцирам G-shock,а не S-shock) за релативно ниска цена (пожелно е преку страниве негде доколку знаете алиекспрес кур се тресе ,не од други луѓе што препродаваат по фејсбуков)

Фала

Во продавници каде што се продава оружје. За таму ако прашуваш, а за овдека во Скопје мислам дека можеш да најдеш позади Беко (ако не ја затвориле таа продавница за оружје).:)

Зошто би прашувала за тука на македонски форум? :D

Фала ви! (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom