Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има во македонија што прават цртежи во коцки стакло.
Etched crystal cube на англиски се вика.
Благодарам однапред.

Прават да. За тебе Пуно, едно мак знаме и еден крст, бесплатно. :P :D

Се шалам, не се лути.:D

Ќе прашам и ќе те известам, знам дека има каде што прават затоа што братучед ми имаше едно вакво дома, со слика по избор. :)

Дa ми препoрaчaте мaтемaтикa привaтни чaсoви некoј штo држи oкoлу центaр, вaкa дa се пoфaлите oд некoгo. Ми oтиде кoлoквиумoт упм.
Златко се викаше држеше часови во близина на железничка, од битола е, брзо се учи :)
освен тие што не

Прават да. За тебе Пуно, едно мак знаме и еден крст, бесплатно. :P :D

Се шалам, не се лути.:D

Ќе прашам и ќе те известам, знам дека има каде што прават затоа што братучед ми имаше едно вакво дома, со слика по избор. :)
Го праша ли?
Малце брзо итно ми треба.

Шали се колку сакаш, не сум ни речигиозен, ниту некој си националист.

Дали има во македонија што прават цртежи во коцки стакло.
Etched crystal cube на англиски се вика.
Благодарам однапред.
Јави се во Арте. Ако не прават, сигурно знаат каде да се јавиш.

cd4243944b9e710c4c5d26bcc1191499.jpg

Ова. Ете број

Како се пишува фактура за префрлање на средства од сметка на едно здружение на сметка на друго здружение. Ако некој има на лагер нека прати ќе го искористам како шаблон.
gose_efremov@live.com

Благодарам многу.

Како се пишува фактура за префрлање на средства од сметка на едно здружение на сметка на друго здружение. Ако некој има на лагер нека прати ќе го искористам како шаблон.
gose_efremov@live.com

Благодарам многу.

Да не знае случајно некој каде можам да најдам големо кадифено мече ама да биде ПАНДА? :D

Каде можам во Македонија , или каде има продавници да набавам вакво нешто комбинирка н со 5 операции
28tax5h.jpg

Да не знае случајно некој каде можам да најдам големо кадифено мече ама да биде ПАНДА? :D

Во продавници на КРШ? Имаш у ГТЦ, Зебра и Сити Мол. Додуша држат играчки од некои брендови и троа поскапички се, ама можеш и таму да провериш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom